Πέμπτη 2 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Νίκη = τίτλος

Ο Μπάγεβιτς παραδέχτηκε ότι αν κερδίσει η ομάδα του τον Παναθηναϊκό θα έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα

"Αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο θα έχουμε πάρει το πρωτάθλημα κατά 99.9% Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι μετά θα πάμε για διακοπές. Χρειάζεται προσοχή ως το τέλος". Τα λόγια του Ντούσαν Μπάγεβιτς στη χθεσινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο Ρέντη είναι ενδεικτικά και μαρτυρούν πως ο αγώνας με τον αιώνιο αντίπαλο είναι το κλειδί για τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου.

Αναφερόμενος στην αγωνιστική αξία του ΠΑΟ είπε: "Είναι μια μεγάλη ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο. Πάντως υπάρχουν 3 - 4 παίκτες που χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή". Ο Μπάγεβιτς ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί για τη νίκη: "Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη αφού είναι πίσω τρεις βαθμούς, αυτό όμως δε σημαίνει ότι εμείς θα παίξουμε για την ισοπαλία όπως ισχυρίζονται ορισμένοι. Θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς ώστε να πάρουμε αέρα έξι πόντων και να αγκαλιάσουμε τον τίτλο".

Καταλήγοντας έκανε μια ευχή: "Να γίνει ένα καλό ματς ώστε να το χαρούν οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο. Ας κερδίσει πάνω απ' όλα το ποδόσφαιρο".

  • Στο μεταξύ με ανακοίνωση που εξέδωσε η Πειραϊκή ΠΑΕ καλεί τους φίλους της ομάδας να επιδείξουν σωστή συμπεριφορά στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ