Πέμπτη 9 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 2 - 1
Διπρόσωπη η Εθνική

Με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε στο χθεσινό φιλικό με αντίπαλο τη Ρουμανία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ετσι το τελικό 2 - 1 με το οποίο ηττήθηκε στο στάδιο "Κοτοκρένι" χαρακτηρίζεται φυσιολογικό. Πάντως ο Ιορντανέσκου πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας και προανήγγειλε την επιστροφή του Β. Τσάρτα στην Εθνική.

"Εχω δει κασέτες με παιχνίδια της Ελλάδας. Νομίζω πως μαζί με τους Τσάρτα, Νικολα'ϊδη, Μαχλά θα είναι ακόμα καλύτερη. Πιστεύω στις ικανότητες των Ελλήνων παιχτών. Για να πετύχουμε χρειάζομαι τη βοήθεια όλων σας" είπε. Στο πρώτο ημίχρονο οι διεθνείς μας απέδωσαν καλά και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Απ' την άλλη όπως επισήμανε ο Ιορντανέσκου "οι παίχτες μου ήταν προβλέψιμοι".

Αντίθετα στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν ολοκληρωτικά και θα μπορούσε το σκορ να 'ναι μεγαλύτερο. Δικαιολογία για την Εθνική μας οι αρκετές αλλαγές. Ο Κ. Πολυχρονίου πάντως υποστήριξε πως "έπρεπε να κάνω αλλαγές για να παίξουν και οι νέοι. Η Ρουμανία ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια, αφού έχασε πολλές ευκαιρίες. Εύχομαι στον κύριο Ιορντανέσκου να 'χει την επιτυχία που έχει με τη Ρουμανία".

Για την ιστορία, τα γκολ πέτυχαν οι Μολντοβάν (61'), Μπάρμπου (78'), Αλεξανδρής (81').

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Σκελέα, Πετρέσκου, Προντάν, Ντόμπος (85' Πόπα), Γκίλκα (85' Ντούλκα), Ποπέσκου (65' Μαρινέσκου), Στόικα (46' Σέρμπαν), Μουντεάνου, Μολντοβάν (67' Μπάρμπου), Στίγκα, Νικολέσκου.

ΕΛΛΑΔΑ: Ατματσίδης, Αποστολάκης (67' Κωνσταντινίδης), Κασάπης (46' Αλεξανδρής), Καλιτζάκης, Καρατα'ϊδης (46' Γκώνιας), Νταμπίζας, Ζαγοράκης, Φραντζέσκος (46' Πουρσανίδης), Βρύζας, Γ. Χ. Γεωργιάδης (83' Κυζερίδης), Γεωργάτος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ