Τρίτη 14 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ηρέμησε ο Μπάγεβιτς...

Η έκρηξη του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ματς με τον Πανηλειακό και οι... περίεργες δηλώσεις του, που "μύριζαν" ακόμη και παραίτηση (!), ήταν το γεγονός της 30ής αγωνιστικής, η οποία σε γενικές γραμμές κινήθηκε σε ήρεμα... νερά.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Πανηλειακό 4 - 2, όμως η αναγκαστική αλλαγή του Οφορίκουε από τον Ντούσκο εξόργισε ορισμένους οπαδούς και έγινε... μύλος. Σαν γνήσιος "Ελληνας" φέρθηκε λίγο υπερβολικά και καλά που ήταν ο Μητρόπουλος να τον συγκρατήσει. Χτες ο τεχνικός των Πειραιωτών με καθαρότερο μυαλό τόνισε: "Αυτοί κάνουν κακό στην ομάδα και δεν τους υπολογίζω. Το θέμα θεωρείται λήξαν και ούτε μια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου να φύγω".

Στα άλλα ματς της 30ής αγωνιστικής ξεχωρίζει η επιβλητική νίκη 4 - 0 του Παναθηναϊκού στην Καβάλα, η επιστροφή στις επιτυχίες για την ΑΕΚ, καθώς και το αγγλικό σκορ της Ριζούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" παρά την ισοπαλία διατήρησε τη διαφορά του από τον Ιωνικό, που επίσης έμεινε στο Χ κόντρα στον Ηρακλή στο ουδέτερο γήπεδο της Λάρισας.

Οσον αφορά στις ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους, Καβάλα και Εθνικός πισωγύρισαν, ενώ για την τρίτη "καταραμένη" θέση τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ