Τρίτη 14 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Πρώτη ήττα Ολυμπιακού

Στην Πάτρα σταμάτησε τελικά η ξέφρενη πορεία της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, αφού η τοπική ομάδα κατάφερε να σπάσει το αήττητο των Πειραιωτών, τους οποίους νίκησε με 9 - 8 στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών.

Κωμικοτραγικά γεγονότα εξελίχθηκαν στη Χαλκίδα, όπου η Γλυφάδα πήρε σπουδαία νίκη με 14 - 3, αφού οι οικοδεσπότες αναγκάστηκαν να κατεβάσουν την παιδική ομάδα επειδή τα δελτία της ανδρικής ομάδας τα είχε ξεχάσει στο σπίτι του στην Αθήνα ο προπονητής της ομάδας, Ανέστης Πεσματζόγλου.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Βουλιαγμένη - Χίος 9 - 8, Ηλυσιακός - Κέρκυρα 11 - 3, Εθνικός - Πανιώνιος 17 - 7. Αναβλήθηκε για τις 6 Μάη το παιχνίδι ΟΦΘ - Χανίων αφού η κρητική ομάδα δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 18, Βουλιαγμένη 16, Πάτρα 15, Χανιά 14, Ηλυσιακός 12, Χίος 10, Χαλκίδα 10, Γλυφάδα 9, ΟΦΘ 5, Εθνικός 5, Κέρκυρα 4, Πανιώνιος 0. Χανιά και ΟΦΘ έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

  • Νέα διοίκηση υπάρχει από την Κυριακή στην ομάδα πόλο του Εθνικού αφού στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν η παράταξη του Παναγιώτη Σαπουτζάκη ήταν αυτή που πήρε την πλειοψηφία συγκεντρώνοντας την προτίμηση 59 ψηφοφόρων από τους 89 που συμμετείχαν στις εκλογές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ