Σάββατο 16 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΔΙΕΘΝΗ
ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ
ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ
του Γρηγόρη Λαμπράκη

Κορυφώνονται οι πολύμορφες εκδηλώσεις του 20ού Δεκαήμερου Ειρήνης, που διοργάνωσαν η ΕΕΔΥΕ και η "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" σε όλη τη χώρα

Αύριο πραγματοποιείται η κορυφαία φιλειρηνική αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση, η μεγάλη Μαραθώνια Πορεία. Χώρος εκκίνησης, ο Τύμβος του Μαραθώνα, απ' όπου χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι θα βαδίσουν στα βήματα του μάρτυρα της ειρήνης, Γρηγόρη Λαμπράκη και θα διαδηλώσουν την αποφασιστική αντίθεσή τους στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα, στη ΝΑΤΟική τρομοκρατία, στην υποτέλεια και την εξάρτηση.

Το 20ό Δεκαήμερο Ειρήνης, που διοργανώθηκε από την ΕΕΔΥΕ, τη "Νεανική Δράση για την Ειρήνη" και με τη συμμετοχή πολλών άλλων μαζικών κοινωνικών οργανώσεων και φορέων, βαδίζει προς την κορύφωσή του. Βέβαια, η δυναμική και η μαχητικότητα του λαού και της νεολαίας, που αναδείχτηκαν απ' αυτό, όχι μόνο δεν "τελειώνει", αλλά θα φουντώσει και θα δυναμώσει το επόμενο διάστημα. Την Κυριακή οι αγωνιστές της ειρήνης θα δώσουν άλλη μια επιτυχημένη "εξέταση" στο "σχολείο" του λαϊκού αγώνα, τόσο στην Αθήνα όσο στην υπόλοιπη χώρα.


ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ