Τετάρτη 20 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΟΣτη μάχη της τελικής φάσης του Τσάμπιονς Καπ ρίχνεται σήμερα στην Κατάνια της Ιταλίας η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης.

Ο ΝΟΒ μετέχει στον ΑΟμιλο με αντιπάλους την "οικοδέσποινα" Οριζόντε, την οποία αντιμετωπίζει σήμερα, ενώ στη συνέχεια θα κοντραριστεί με την περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης ρωσική Σκιφ Μόσχας και τη γερμανική Χόχενλιμπουργκερ.

Στόχος των κοριτσιών της ελληνικής ομάδας είναι να τα πάνε ακόμα καλύτερα απ' ό,τι πριν από τέσσερα χρόνια, όταν στο Παλέρμο είχαν καταλάβει την 4η θέση.

Την αποστολή της Βουλιαγμένης απαρτίζουν: Ρούπακα Τζ., Αγγελίδη, Ρούπακα Τέρυ, Μελιδόνη, Καμμένου, Χαραλαμπίδου, Διαμαντίδη, Ρούπεση, Πετσάλη, Ανδριανάκη, Λαρά, Κομνηνού και η Αυστραλέζα Ντίξον.

Στον άλλο όμιλο μετέχουν η ολλανδική Νηρέους, η γαλλική Νανσί, η ισπανική Μεντιτεράνι και η ουγγρική Ζέντες.

  • Νέα τροπή παίρνουν τα πράγματα όσον αφορά την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών μετά τη νίκη της Χαλκίδας επί της Πάτρας με 16-9. Σήμερα γίνονται τα εξ αναβολής παιχνίδια Βουλιαγμένης - ΟΦΘ (19.00), Ολυμπιακός - Ηλυσιακός (20.00).

***

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟι πληροφορίες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν και ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ανακοίνωσε στον Φάμπιο Καπέλο την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο Καπέλο "πλήρωσε" με αυτό τον τρόπο την εφετινή απογοητευτική πορεία των "ροσονέρι" στο καμπιονάτο, όπου για μια μια ακόμη χρονιά θα μείνουν εκτός κυπέλλων Ευρώπης.

Συμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπουο Αλμπέρτο Ζακερόνι, που είχε μια εξαιρετική χρονιά στον πάγκο της Ουντινέζε, είναι ο πιθανότερος αντικαστάτης του Καπέλο. Ο Καπέλο δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη Ρεάλ.

***

ΧΑΝΤ-ΜΠΟΛ Ο 16ος τελικός του Κυπελλου στο χάντμπολ ανδρών διεξάγεται σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο των Ιλισσίων οπου στις 19.00 ο Δούκας αντιμετωπίζει τον κάτοχο του τροπαίου Αθηναϊκού.

Ο Δούκας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει σήμερα να προσθέσει στην συλλογή του ακόμα ένα φετινό τρόπαιο φθάνοντας παράλληλα στην κατάκτηση του νταμπλ.Στην αντίπερα οχθη ο Αθηναϊκός θα προσπαθήσει να υπερασπίσει το τίτλο του για μια ακόμη φορά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ