Σάββατο 23 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ
ο διεθνής συντονισμός

Κοινή διαπίστωση όλων των εκπροσώπων, η ανάγκη της ανταλλαγής πληροφοριών και πείρας, η ενίσχυση της αλληλεγγύης και του συντονισμού της δράσης

Η ανταλλαγή εμπειριών, γνώσεων και πληροφοριών, η ενίσχυση της αλληλεγγύης και ο παραπέρα συντονισμός της δράσης, ανάμεσα στα Κομμουνιστικά και Εργατικά Κόμματα όλου του κόσμου είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ αναγκαία. Η εκτίμηση αυτή αναδείχτηκε από τις εργασίες της πρώτης μέρας της διεθνούς συνάντησης των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων, που ξεκίνησε χτες στην αίθουσα Συνεδρίων του Περισσού. Η εκτίμηση αυτή, άλλωστε, αποτέλεσε και το πρώτιστο, κοινό σημείο όλων όσοι ήδη μίλησαν, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να συγχαρούν το ΚΚΕ, για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της διεθνούς συνάντησης.

Προηγούμενα, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα,είχε παρουσιάσει στους εκπροσώπους των 60 Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων,την εισηγητική τοποθέτηση της ΚΕ του Κόμματος, ενώ αργά το βράδυ, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η μουσική συναυλία με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ