Σάββατο 30 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Αποκαλυπτικός διάλογος

Δυσαρεστημένος ήταν με τη στάση συνδικαλιστικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ παράγοντας του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται στο χώρο της παιδείας και της Ιονικής. Δεν μπορεί να δηλώνουν εκσυγχρονιστές - ανέφερε - και να συμβαίνουν όλα αυτά τα έκτροπα που βλέπουμε να γίνονται τις τελευταίες μέρες. Κατά την άποψή του "είτε θα πρέπει να βγουν και να υπερασπιστούν την κυβέρνηση είτε να παραιτηθούν".

Μα, είναι σε δύσκολη θέση, παρατήρησε ο συνομιλητής του. Αλλωστε σας έχουν βοηθήσει αρκετά όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς αυτούς θα ήταν δύσκολο να εφαρμόσετε την οικονομική σας πολιτική. Δε λέω πως είναι όλοι το ίδιο, αντέτεινε ο πρώτος. Και επισήμανε ότι ο Πολυζωγόπουλος με την υπογραφή της διετούς συμφωνίας για την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, βοήθησε την κυβέρνηση για να αποκλιμακώσει τον πληθωρισμό...

Και έχει βέβαια απόλυτο δίκιο. Με το δικό του τρόπο αναγνώρισε ότι οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές έχουν αποκαθηλώσει προ πολλού τους θεούς των εργατών και έχουν αναρτήσει στις σημαίες τους τους θεούς του κεφαλαίου, τους οποίους και προσκυνούν με μεγάλη ευλάβεια και επισημότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ