Παρασκευή 12 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο χορευτικός τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών της Πανεπιστημιακής Λέσχης του Πανεπιστημίου Αθηνών δίνει την Κυριακή στο Αθηναϊκό Δημοτικό Θέατρο (Τιμοκρέοντος 6Α, Αγιος Σώστης), την ετήσια παράστασή του. Θα παρουσιαστούν χοροί από Πελοπόννησο, Μακεδονία, Θεσσαλία, Χίο, Κάρπαθο και Λέρο.

  • Στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δημοτικός Πολιτιστικός Οργανισμός Περάματος,από σήμερα έως και τη Δευτέρα, τα τμήματα του Οργανισμού θα παρουσιάσουν μουσικοχορευτικά δρώμενα, παραδοσιακούς χορούς, θεατρικές παραστάσεις κ.ά.
  • Με τίτλο "Καλώς ήρθες καλοκαίρι",το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λυκόβρυσης διοργανώνει σήμερα, αύριο και την Κυριακή, πολιτιστικές εκδηλώσεις στο ανοιχτό γήπεδο του μπάσκετ (οδός Γ. Αργύρη). Συγκεκριμένα, αύριο (9 μμ) θα πραγματοποιηθεί συναυλία έντεχνης λαϊκής μουσικής με τους Λίνο Κόκοτο, Πόπη Αστεριάδη, Πάνο Ζαχαρόπουλο.Την Κυριακή (9 μμ) η Ομάδα Σύγχρονης Τέχνης "Παιδική Αυλαία" θα παρουσιάσει το έργο του Κ. Γκότσι "Τουραντό".Διασκευή - σκηνοθεσία: Γιάννης Καλατζόπουλος.Είσοδος ελεύθερη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ