Σάββατο 13 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ορίζοντες χρωμάτων

Η γκαλερί "Δημόκριτος" (Δημοκρίτου 24, Κολωνάκι) φιλοξενεί το έργο του Δημήτρη Βογιατζόγλου,ο οποίος ζει και εργάζεται στην Ολλανδία από το 1989. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιούνη.

  • Μέχρι τις 31 Ιούνη θα διαρκέσει η ομαδική έκθεση, στην γκαλερί "Ζυγός" (Βασ. Σοφίας 65), των ζωγράφων Μάκη Θεοδωρούλη, Γιώργου Κουλούρη, Χαράλαμπου Κωστόπουλου, Δημήτρη Λουκόπουλου, Μανώλη Πολυμέρη και της φωτογράφου Σολβέιγκ Καίλερ.
  • Τη Δευτέρα, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα Τέχνης "Αέναον" (Αντερσεν 18, Κατεχάκη), εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής της Τατίνι Μοραϊτου,με τίτλο "Ο κύκλος της Γαίας".Η έκθεση, που περιλαμβάνει 21 έργα (ακριλικά - ακουαρέλες), θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Ιούνη.
  • Στο νεοκλασικό κτίριο του Κέντρου Τέχνης Καστέλλας (Καραγεώργη Σερβίας 3) πραγματοποιείται ιστορική και εικαστική έκθεση, στα πλαίσια της Διεθνούς Ναυτιλιακής Εκθεσης "Ποσειδώνεια 1998".Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Ιούνη.
  • Μέχρι τις 20 Ιούνη θα διαρκέσει και η έκθεση του Paul Birbil,στο "Εσπέις" (Ξάνθου 2 και Αναγνωστοπούλου), που τελεί υπό την αιγίδα της μεξικανικής πρεσβείας.
  • Στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης "Ιλεάνα Τούντα" (Αρματολών και Κλεφτών 48), παρουσιάζεται η έκθεση ζωγραφικής του Φάλη Λεών,αλλά και έκθεση φωτογραφίας της Λίλας Καμπάνη.Και οι δύο εκθέσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 26 Ιούνη.
  • Η Αίθουσα Τέχνης Αθηνών (Γλύκωνος 4, Δεξαμενή) θα παρουσιάσει για το καλοκαίρι του '98, περιοδικά, έργα σύγχρονων καλλιτεχνών και πέντε έργα από τη συλλογή της: Απέργης, Βασιλείου, Βυζάντιος, Κοντόπουλος, Τσαρούχης.Διάρκεια μέχρι 18 Σεπτέμβρη.
  • Στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης (Λ. Στρατού 2Α) εκθέτουν έργα τους ο Αγγλος γλύπτης Ρίτσαρντ Γουίτλοκ,που ζει στη Θεσσαλονίκη από το 1982, και η Ευανθία Τσαντίλα.Με τη συνάντησή τους ερευνούν πώς τα έργα δύο καλλιτεχνών θα μπορούσαν να αλληλεπιδρούν χωρίς να χάσουν την αυτονομία τους. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σεπτέμβρη.
  • Ο "Εξερευνητής" (Ηρακλείτου 6, Κολωνάκι) παρουσιάζει αντικείμενα και μικρά έργα του Διαμαντή Αϊδίνη,μέχρι τις 30 Ιούλη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ