Σάββατο 11 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΑΕ
Ερωτηματικά δημιουργούν οι υποψηφιότητες

Η ανακοίνωση χθες των υποψηφιοτήτων για την αναπλήρωση της θέσης προέδρου και των τριών μελών στο ΔΣ της ΕΠΑΕ, δημιούργησε αίσθηση, πολλές απορίες και εικασίες. Τον προεδρικό θώκο διεκδικεί ο Κ. Αλαμάνος (Απόλλωνας) και 2 από τις θέσεις των μελών οι Καραγιάννης (Καβάλα), Καζανάκης (ΟΦΗ). Και οι τρεις πρόσκεινται στην αντιπολίτευση!!

Το φυσιολογικό ερώτημα που προκύπτει λοιπόν, είναι τι άλλαξε στο παρασκήνιο και παρουσιάζεται αυτό το προσκήνιο; Ως χθες το μέτωπο των "9" κατήγγειλε ως παράνομη την υφιστάμενη διοίκηση και ζητούσε παραίτησή της. Για το λόγο αυτό άφησαν τη θέση τους οι εκπρόσωποι Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, επισημαίνοντας ότι δεν μπορούν να τη νομιμοποιούν με την παρουσία τους.

Τι μεσολάβησε λοιπόν και άλλαξαν τα δεδομένα; Νομιμοποιήθηκε η διοίκηση, αυτομόλησαν από το μέτωπο οι τρεις ή είναι η κορυφή των διεργασιών και όσα βλέπουμε από το αλισβερίσι; Ο,τι και να συμβαίνει, ένα είναι σίγουρο. Οι έννοιες αξιοπρέπεια και διαφάνεια έχουν διαγραφεί οριστικά από το λεξιλόγιο των επιχειρηματιών στο ποδόσφαιρο.

Για την ιστορία να προσθέσουμε πως την προεδρία διεκδικούν ακόμα οι Κ. Σκούρας (πρώην γεν. γραμματέας του ΕΟΤ), Χ. Πασβαντίδης και τις θέσεις στο ΔΣ οι Λ. Σιότροπος (Πανιώνιος), Γ. Καρράς (Προοδευτική), Κλ. Τζαφέρης (Ελευσίνα). Οι αιτήσεις θα τεθούν προς έγκριση κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ (14/7), σύμφωνα με το καταστατικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ