Σάββατο 11 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Δυσφορία για Στράντλι

Σοβαρό θέμα προκύπτει πλέον στον Παναθηναϊκό με την απουσία του Στράντλι. Ο ένας από τους δύο Νορβηγούς του Παναθηναϊκού ούτε χθες επέστρεψε από τη χώρα του, όπου πριν από 12 μέρες μετέβη γιατί ήταν ετοιμόγεννη η γυναίκα του. Οι ιθύνοντες των "πρασίνων", παρότι επίσημα τον καλύπτουν υποστηρίζοντας πως είναι δικαιολογημένος, έχουν δυσφορήσει και προβληματιστεί έντονα. Τώρα αναμένουν μήπως έρθει την Κυριακή μαζί με το Μίκλαντ που 'χει άδεια.

Εν τω μεταξύ ευφορία δημιούργησε η απόδοση του Αλιόσα Ασάνοβιτς στο Μουντιάλ. Ο Κροάτης αναμένεται στην Παιανία στις αρχές της βδομάδας ώστε να γνωριστεί με το νέο περιβάλλον του. Ο Δανιήλ θα του δώσει περίπου 10 μέρες άδεια ώστε να ξεκουραστεί και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην αποστολή επί ιταλικού εδάφους.

Οσο για την "μπλε" κάρτα του η ιταλική ομοσπονδία υποστηρίζει πως η καθυστέρηση οφείλεται σε διαδικαστικούς λόγους. Υπολειτουργεί λόγω Μουντιάλ, άρα η λύση θα δοθεί με το πέρας της διοργάνωσης. Επίσης η ΕΠΟ ζήτησε από την ελβετική ομοσπονδία την "μπλε" του Ντα Σίλβα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ