Πέμπτη 16 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αμερικάνικα πρότυπα

ΦΑΡ - ΟΥΕΣΤ την έκανε τη Βουλή ο - γνωστός για τις κατά καιρούς αντιδραστικές του απόψεις - βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμος Γιακουμάτος, αφού ...εμφανίστηκε με το πιστόλι στη ζώνη και μόνο σε μονομαχία δεν κάλεσε τον υπουργό Δ. Τάξης Γ. Ρωμαίο!!!

***

Επειδή λέει του κάνανε διάρρηξη στο σπίτι, κάποιος έπρεπε να την πληρώσει! Πολύ ωραία λογική αυτή, αλλά σκέφθηκε μήπως ότι αν είχε ο καθένας τα ίδια μυαλά θα έπρεπε να κυκλοφορούμε στο δρόμο με... αξεσουάρ τα αλεξίσφαιρα γιλέκα;

***

Καλά όσο για το παράδειγμα που δίνει στον κόσμο, δεν το συζητάμε! Ο Σύλλογος Οπλοπωλών πρέπει να του στείλει συγχαρητήρια επιστολή για τις πωλήσεις που θα κάνει, ενώ σε λίγο καιρό παρόμοια ενέργεια πρέπει να κάνουν και οι ιδιοκτήτες... γραφείων τελετών.

***

Πάντως έχει μια ευθύνη εδώ και ο Γ. Ρωμαίος. Αυτές οι υπηρεσίες που χορηγούν τις άδειες οπλοφορίας δεν εξετάζουν την προσωπικότητα των ατόμων στα οποία τις δίνουν;

***

Η μήπως εκτίμησαν ότι αφού είναι βουλευτής ο Γ. Γιακουμάτος... όλα είναι εντάξει;

***

ΚΑΛΟ ΤΟ... ΚΟΥΝΗΜΑ που φιλοδώρησε τους Αθηναίους χτες η περιοχή του Αυλώνα, διότι 4,3 Ρίχτερ δεν είναι και λίγο. Μακάρι να... καθίσει στα αυγά του ο Εγκέλαδος μετά από αυτό, γιατί με δεδομένο τον καύσωνα, αλλά και την αντισεισμική υποδομή των σχετικών υπουργείων... δεν είμαστε για περιπέτειες.

***

ΕΜ, ΑΠΟ ΠΟΥ θα μας ερχόταν αυτό, από την Αμερική. Νεαρό ζευγάρι, λέει, αποφάσισε να... δημοσιοποιήσει την πρώτη του νύχτα μέσω του... Ιντερνετ. Το πήραν φυσικά τα κανάλια και το κάνανε βούκινο.

***

Είναι γνωστό το ότι η νεολαία των ΗΠΑ τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για την ηλεκτρονική δικτυακή επικοινωνία, όπως και αρκετοί Ελληνες νέοι. Ομως ας μην υπερβάλλουμε. Κάνει εντυπωσιακά πράγματα το Ιντερνετ, αλλά... δεν τα κάνει και όλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ