Πέμπτη 16 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σε αναμονή απόφασης για το ΜΙΝΙΟΝ

Την πολυπόθητη έγγραφη αποδοχή της υπουργικής απόφασης για κάλυψη από τον ΟΑΕΔ του 50% των ασφαλιστικών εισφορών, που οφείλει το ΜΙΝΙΟΝ στο ΙΚΑ, απέσπασαν χτες οι εργαζόμενοι του πολυκαταστήματος από τον υποδιοικητή του ΙΚΑ Α. Καρρά.Το σχετικό έγγραφο κατατέθηκε αμέσως μετά στο Πολιτικό Εφετείο της Αθήνας, ανοίγοντας το δρόμο για να εκδοθεί επιτέλους απόφαση απ' αυτό, σχετικά με την αίτηση της επιχείρησης για ένταξή της στο άρθρο 44 του νόμου 1892 για το διακανονισμό των χρεών της. Η απόφαση του Εφετείου αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες μέρες.

Χτες, οι εργαζόμενοι του ΜΙΝΙΟΝ πραγματοποίησαν μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο ΙΚΑ, ασκώντας πίεση στον υποδιοικητή για να χορηγήσει το σχετικό έγγραφο. Κοντά στους εργαζόμενους βρέθηκε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Λ. Αυδής.

Η πρόεδρος του σωματείου του ΜΙΝΙΟΝ Κάτια Νικολάου δήλωσε μετά την παραπάνω εξέλιξη: "Ελπίζουμε να υπάρξει θετική απόφαση από το Εφετείο. Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ο φάκελος είναι πλήρης. Θα ήθελα να πω ότι η παραπάνω εξέλιξη σημειώθηκε κάτω από την πίεση των εργαζομένων".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ