Πέμπτη 30 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Τρομοκρατικό τελεσίγραφο

Ανακοίνωση, υπό μορφή τελεσίγραφου, εξέδωσε την επομένη της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της ΓΣΕΕ στις 23 Ιούλη η εταιρία "ΙΝΤΡΑΜΕΤ" στη Λάρισα, με την οποία εκτοξεύει απειλές, τις οποίες ονομάζει και "σκέψεις για την απεργία", με δύο αποδέκτες, τους παλιούς και τους νεότερους εργαζόμενους, αλλά με έναν και μοναδικό στόχο: Να τους τρομοκρατήσει.

Απευθυνόμενη, λοιπόν, η εταιρία στους νέους εργαζόμενους, πέρα από το φόβο, προσπαθεί να τους προκαλέσει και ενοχές (!), αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "οι νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν και εξακολουθούν να δημιουργούνται, από τη δουλιά που προσφέραμε όλοι οι παλιότεροι συνάδελφοί σας και όχι από απεργίες.Υπονομεύοντας την εταιρία μας, δε διασφαλίζουμε την εργασία μας".

Η δεύτερη ..."σκέψη" της εταιρίας απευθύνεται στους παλιούς εργαζόμενους, τους οποίους προειδοποιεί: "Ξέρουμε ότι οι μισθοί στην ΙΝΤΡΑΜΕΤ είναι πολύ πιο πάνω απ' αυτούς που προτείνει η ΓΣΕΕ και οι κλαδικές οργανώσεις. Οταν ακολουθούμε τη ΓΣΕΕ στις απεργίες, μήπως θα πρέπει να την ακολουθήσουμε και στους μισθούς της;".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ