Σάββατο 1 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θα απαντήσει;

Διαφημιστικά προεκλογικά σποτ άρχισαν να "πέφτουν" από τα κρατικά κανάλια. Ποιον διαφημίζουν; Μα τη Μ. Δαμανάκη...

Διαφημιστικά σποτ, που θυμίζουν - σε σύγχρονη έκδοση - εκείνο το γνωστό "θα σας κάνουμε και ποτάμια"...

Τι περιέχουν τα σποτ; Μια Αθήνα, που ούτε στον ύπνο τους δεν την έχουν δει οι ταλαίπωροι κάτοικοί της. (Μιλάμε, βέβαια, για τους κατοίκους των φτωχών συνοικιών κυρίως και όχι εκείνων, που ζει και η ίδια).

Σ' αυτούς, λοιπόν, τους κατοίκους η Μ. Δαμανάκη τάζει λαγούς με πετραχήλια: Πράσινο παντού, φως παντού, καθαριότητα παντού και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφθεί κανείς!

Τα ερωτήματα που προκύπτουν και με αφορμή τα διαφημιστικά σποτ της υποψήφιας δημάρχου είναι πολλά: Πρώτον, ποιοι ευθύνονται για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη λαϊκή Αθήνα; Μόνον ο Αβραμόπουλος; Δεύτερον, σ' αυτή την Αθήνα, που η Μ. Δαμανάκη υπόσχεται ότι θα την κάνει αγνώριστη, υπάρχουν ή όχι, η ανεργία, η φτώχεια, το χτύπημα του βιοτικού επίπεδου, η εξαθλίωση και όλα τα καλά της επίθεσης του κεφαλαίου και της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης; Γι' αυτά, όμως, η Μ. Δαμανάκη δε μας λέει τίποτε στα σποτ... Τρίτον, ποιο είναι το συνολικό ποσό του κόστους των σποτ; Το ρωτάμε κι αυτό, επειδή μας ενδιαφέρει. Και μας ενδιαφέρει, επειδή τα συγκεκριμένα ΜΜΕ είναι κρατικά. Και επειδή, είναι γνωστή η σχέση κυβέρνησης και κρατικών ΜΜΕ...

Να περιμένουμε, άραγε, απαντήσεις σε όλα αυτά, από τη Μ. Δαμανάκη..;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ