Τετάρτη 12 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ
"Προσοχή στους Κύπριους"...

...Συνιστά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη σημερινή κόντρα στο ΟΑΚΑ. Σκορ ασφαλείας επιζητούν οι "ερυθρόλευκοι"

Για μια ακόμη φορά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει του σημερινού αγώνα με την Ανόρθωση. Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" αναφερόμενος στο ματς με την πρωταθλήτρια Κύπρου τόνισε: "Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε την Ανόρθωση. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα". Ο Ντούσκο έριξε το σύνθημα της νίκης: "Πρώτος στόχος μας είναι να αποφύγουμε να δεχτούμε γκολ. Μετά νομίζω ότι θα βρούμε το δρόμο προς τα δίχτυα". Αναφερόμενος στους παίκτες που ενδεχόμενα θα απειλήσουν την ομάδα του, ο κόουτς της ελληνικής ομάδας απάντησε: "Θα ξεχωρίσω τους Κρισμάρεβιτς, Οκκά και Τόμιτς στην άμυνα. Είναι καλοί παίκτες και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή". Ο Μπάγεβιτς δήλωσε ότι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού θα είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ενώ σε ερώτηση αν τον "ενοχλεί" η υπέρ-αισιοδοξία των Κυπρίων απάντησε: "Δεν κοιτάμε τι λένε οι άλλοι. Εμείς βλέπουμε τη δική μας ομάδα. Είμαστε φαβορί στα χαρτιά, όμως πρέπει να το αποδείξουμε αυτό μέσα στο γήπεδο".

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο πρωταθλητής θα ξεκινήσει τον αγώνα στο Ολυμπιακό στάδιο με τους: Ελευθερόπουλο, Καραταϊδη, Ανατολάκη, Μαυρογεννίδη, Πασσαλή, Πουρσανίδη ή Γιαννακόπουλο, Νινιάδη, Λουτσιάνο, Ιβιτς και Οφορίκουε.

* Στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Ντούσαν Μιτόσεβιτς, ζητά σαν... τρελός ένα γκολ στο ΟΑΚΑ: "Αν καταφέρουμε και πετύχουμε ένα τέρμα θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή μας. Αναμφίβολα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, όμως στον αθλητισμό ποιος μπορεί να μιλήσει πάντα με πιθανότητες;".

Ο παλιός κόουτς του Ηρακλή αναμένεται να αρχίσει το ματς με τους: Παναγιώτου, Λάμπρου, Φουκαρή, Ιωάννου, Τόμιτς, Μιχαϊλοβιτς, Οκκά, Κρισμάνοβιτς, Μελαναρκίτη, Λουκά, Εγκωμίτη ή Πούνα.

Η συνάντηση θα αρχίσει στις 9.30μμ (ΕΤ-1) και διαιτητής θα είναι ο Ολλανδός Τέμιγκ. Από τους κύκλους της ΠΑΕ έγινε γνωστό ότι στο πλευρό των Πειραιωτών θα βρεθούν περίπου 30.000 φίλαθλοι. Νούμερο αρκετά ικανοποιητικό αν αναλογιστεί κανείς ότι είμαστε στην καρδιά των διακοπών του καλοκαιριού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ