Σάββατο 22 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ
Ο καθένας και τα προβλήματά του...

Η αυλαία της πρεμιέρας στο 20ό Επαγγελματικό Πρωτάθλημα κλείνει με την αναμέτρηση των δύο από τους... Ευρωπαίους. Ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ στη Ν. Σμύρνη (21.00, SUPERSPORT) και αμφότερες οι πλευρές ευελπιστούν σε μια νικηφόρα αρχή που θα βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Παρότι οι γηπεδούχοι, σύμφωνα με δήλωση του προπονητή τους, θα 'ναι πλήρως έτοιμοι σε περίπου δύο βδομάδες, πιστεύουν ότι οι τρεις βαθμοί είναι μέσα στις δυνατότητές τους. Ο Αγγλος τεχνικός Ρόνι Γουίλαν πρόσθεσε ακόμα: "Εχω παρακολουθήσει την ΑΕΚ, οι πληροφορίες μου είναι αρκετές. Ξέρω πολλά πράγματα για την αντίπαλό μας και πιστεύω ότι μπορούμε να την κοντράρουμε στα ίσα. Δεν πρέπει να την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της". Ο κόουτς των "κυανέρυθρων" στη διάθεσή του δεν έχει μόνο τον συμπατριώτη του επιθετικό Ρόμπινς, που κρίθηκε ανέτοιμος. Αναμένεται να παρατάξει αρχικά τους: Στρακόσια, Ιωαννίδη, Ζαχόπουλο, Μητσόπουλο, Καμίτση, Φύσσα, Σαπουντζή, Ναλιτζή, Μπουγά, Χέιλοκ, Ιωάννου.

"Ξεκινάει η μάχη για ζωή", ήταν χτες οι κουβέντες του Στεπάνοβιτς και περιγράφουν την κατάσταση στην "κιτρινόμαυρη" πλευρά. Υπό το βάρος της διοικητικής φημολογίας οι παίχτες της ΑΕΚ καλούνται να κερδίσουν ώστε "να ξεκινήσουμε καλά το τετραήμερο μεγάλης σημασίας", όπως το χαρακτήρισε ο "Στέπι", αφού ακολουθεί ο επαναληπτικός με Φερεντσβάρος.

Ο γερμανοθρεμμένος τεχνικός υποστήριξε ότι οι παίχτες του "δεν πρέπει να επηρεάζονται από τα διοικητικά και να 'ναι πάντα έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα και τον εαυτό τους. Περιμένω με τον Πανιώνιο να παίξουν καλύτερα απ' τη Βουδαπέστη για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε". Εχει αρκετές απουσίες όπως των Λάκη, Βάιου Καραγιάννη, Κεφαλά, Ιλιεφ, Μπατίστα. Αναμένεται να ξεκινήσουν οι: Ατματσίδης, Κωστένογλου, Καλιτζάκης, Μπαμπούνσκι, Κασάπης, Κοπιτσής, Μάρκος, Ζήκος, Σαβέφσκι, Μαλαδένης, Νικολαϊδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ