Σάββατο 22 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΧΙ των οπαδών στη Σούπερ Λίγκα

Μπορεί οι μεγαλύτερες οικονομικά ομάδες της Ευρώπης να σχεδιάζουν να δημιουργήσουν το κλειστό δικό τους πρωτάθλημα για χάρη του κέρδους, όμως οι οπαδοί δε φαίνεται να συμφωνούν με τις αποφάσεις των διοικούντων.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Αγγλίας, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ, που πρωτοστάτησαν στην ιδέα για τη δημιουργία της Σούπερ Λίγκας, δηλώνουν την κάθετη αντίθεσή τους στη δημιουργία της.

"Κανείς δε ρώτησε τους οπαδούς για το ποια είναι η γνώμη τους. Το μόνο ενδιαφέρον των ομάδων είναι η εισροή χρήματος από την τηλεόραση και τους χορηγούς. Ξεχνάνε όμως ότι ο μεγαλύτερος "χορηγός" για μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι οι ίδιοι οι οπαδοί", δήλωσε ο πρόεδρος του μεγαλύτερου

συλλόγου οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις και του προέδρου των φανατικών οπαδών της Λίβερπουλ, ο οποίος τόνισε: "Ολα γίνονται για χάρη του κέρδους. Κανείς δεν υπολογίζει τους οπαδούς και το τι είναι καλύτερο γι' αυτούς. Για μας τους οπαδούς της Λίβερπουλ περισσότερο αξία έχει ένα τίτλος στην Αγγλία παρά κάποιος τίτλος μεταξύ κάποιων ομάδων που θα μετέχουν στη Σούπερ Λίγκα. Νομίζω ότι η ιδέα θα πρέπει να καταπολεμηθεί από όλους τους οπαδούς των ομάδων".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ