Τρίτη 25 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Με την "πλάτη στον τοίχο"

Τι να λένε οι γυναίκες όταν είναι μεταξύ τους; Πολλοί άνδρες αναρωτιούνται και η περιέργεια τούς καίει και προσπαθούν να μάθουν τα μυστικά τα, ανόητα όπως φαντάζονται πολλοί, γυναικεία μυστικά. Η ταινία που θα δούμε απόψε στη 01.00 από την ΕΤ-3, είχε προβληθεί στις αίθουσες με τον τίτλο "Οι γυναίκες μεταξύ τους". Αυτή η ταινία του Μισέλ Ντεβίλ με τον κανονικό τίτλο "Ενα γλυκό ταξίδι" με πρωταγωνίστριες την Ντομινίκ Σαντά και την Τζέραλντιν Τσάπλιν θα μας κρατήσει συντροφιά και θα μας παρασύρει στην Προβηγκία, όπου δυο δυο γυναίκες αναζητούν ένα σπίτι για να νοικιάσουν και να ξενοιάσουν από τη ρουτίνα.

Από το SEVEN-X στις 21.15 "Πιο δυνατός από το διάβολο" του Τζον Χιούστον. Μια δημιουργία του μεγάλου σκηνοθέτη, θα μας οδηγήσει σ' ένα αφρικανικό κρατίδιο, όπου έχουν συγκεντρωθεί τυχοδιώκτες απ' όλον τον κόσμο με σκοπό να αγοράσουν ουράνιο για ένα κομμάτι ψωμί. Το σενάριο είναι του Τρούμαν Καπότε και πρωταγωνιστούν οι: Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ, Πίτερ Λόρε και Τζίνα Λολομπρίτζιτα.

Από την ΕΤ-3 στις 22.00 "Με την πλάτη στον τοίχο" του Εντουαρντ Μολιναρό. Μια νύχτα στο Παρίσι ένα αμάξι σταματάει. Ενας άνδρας κατεβαίνει, ανοίγει με το κλειδί που έχει στην τσέπη του ένα διαμέρισμα και βλέπει ένα πτώμα. Το τυλίγει μέσα σε μια μοκέτα και το βάζει στο αυτοκίνητο. Καθώς ξεφορτώνεται τη... μοκέτα σε μια έρημη οικοδομή φεύγει. Ομως η μνήμη επιστρέφει και αρχίζει να τον κατακλύζει με σκηνές... Με τη Ζαν Μορό και τον Ζεράρ Ουρί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ