Τετάρτη 26 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Τουρνουά ποδοσφαίρου τυφλών

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Ποδοσφαιρικό τουρνουά με ομάδες τυφλών διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από αύριο έως και το Σάββατο και με τη συμμετοχή των ομάδων Πυρσού Θεσσαλονίκης, της ιταλικής Λέτσε και αντίστοιχων ομάδων από την Τουρκία και την Αθήνα.

Για τους αγώνες αυτούς μίλησαν χτες ο πρόεδρος του Συλλόγου Τυφλών Θεσσαλονίκης, Μπάμπης Τοκατλίδης, ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας, Ακης Γιακουστίδης, και ο ταμίας του συλλόγου, Δημ. Κουκόλης. "Είναι θέμα συμμετοχής και δράσης η παρουσία μας στους αγώνες και η ίδια η διοργάνωση", θα πει στη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του συλλόγου, Μπ. Τοκατλίδης. "Σιγά σιγά περιοριστήκαμε στα σπίτια μας, όπως και όλος ο κόσμος που κλείνεται και περιορίζεται στην τηλεόρασή του. Ηταν θέμα να πάρουμε πάλι απόφαση και να συμμετάσχουμε με όλη τη διάθεσή μας και για το λόγο αυτό αποφασίσουμε να ξανακάνουμε τη διοργάνωση αυτών των ποδοσφαιρικών αγώνων".

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: Πέμπτη: Ιταλία - Τουρκία και Πυρσός- Αθήνα. Παρασκευή: Αθήνα - Ιταλία και Τουρκία - Πυρσός. Σάββατο: Τουρκία - Αθήνα και Ιταλία - Πυρσός. Οι πρώτοι αγώνες κάθε μέρας θα αρχίζουν στις 6 το απόγευμα και οι δεύτεροι στις 7.30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ