Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Με αλλαγές στην Ιταλία

Με τον Κυριαζή στη θέση του ασθενή Μπάεφ πετάει σήμερα για την Ιταλία η Εθνική ανδρών, που αύριο αντιμετωπίζει στην Γκορίτζια (Τεργέστη) τη Σκουάντρα Ατζούρα. Στο αεροπλάνο ενδέχεται να βρεθεί και ο Γρ. Σιδηρόπουλος στη θέση του Θ. Μποζίδη, που βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω οικογενειακού προβλήματος που αντιμετώπισε αυτές τις μέρες.

Στο μεταξύ η προσεχής αντίπαλος της Εθνικής κέρδισε την Ισπανία με 3-2 (5-15, 15-10, 10-15, 15-10, 15-12). Τα δύο σετ που κέρδισαν οι Ισπανοί δυσκολεύουν το έργο της Εθνικής μας στο δρόμο για την πρόκριση.

Σε παιχνίδι του α' ομίλου η Βουλγαρία, αντίπαλός μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιαπωνία, κέρδισε δύσκολα την Τουρκία του Χ. Χερέρα με 3-2 (15-4, 14-16, 15-12, 11-15, 15-12).

  • Με πρώτο αντίπαλο τη Γαλλία ξεκινά σήμερα στις 3μμ η Εθνική εφήβων τους αγώνες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βόλεϊ στην Τσεχία. Ελλάδα και Γαλλία είχαν συναντηθεί πέρυσι στο παγκόσμιο της Τεχεράνης και με την Εθνική να κερδίζει με 3-0.
  • Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το διεθνή Αμερικάνο παίκτη Λάμπερτ. Αντίθετα χάνει τη μάχη για την απόκτηση του Βούλγαρου Ιβ. Γκαβρίλοβ και προσανατολίζεται προς τον Γέλτουκα. Οριστικά όχι στην πρόταση της Ορεστιάδας είπε ο Θ. Μουστακίδης, που κλείνει έτσι την αγωνιστική του καριέρα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ