Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΧΑΚΑ
Με φουλ επίθεση

Οι "κυανέρυθροι", κόντρα στην άσημη φινλανδική ομάδα, θέλουν σκορ ασφαλείας σήμερα, στη Νέα Σμύρνη

Το σύνθημα για φουλ επίθεση έριξε χτες ο τεχνικός του Πανιωνίου, Ρόνι Γουίλαν, ενόψει του σημερινού αγώνα για το Κύπελλο Κυπελλούχων, κόντρα στη φινλανδική Χάκα στη Νέα Σμύρνη (5μ.μ.).

Ο Ιρλανδός κόουτς τόνισε μεταξύ άλλων: "Πρέπει να αγωνιστούμε επιθετικά ώστε να πάρουμε ένα σκορ ασφαλείας. Παράλληλα πρέπει να προσέξουμε τα νώτα μας ώστε να μη δεχτούμε γκολ. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι ξέρουν τι να κάνουν ώστε να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα". Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα ο Γουίλαν προβληματίζεται μόνο για τον Σαπουντζή, που έχει αμυγδαλίτιδα: "Θα τον περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή. Ελπίζω ότι θα είναι καλά και τελικά θα μας ενισχύσει", κατέληξε ο προπονητής των "κυανέρυθρων". Οσον αφορά τον Γιάννη Καμίτση, έλαβε μέρος κανονικά στην προπόνηση και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, όμως φαντάζει αδύνατο να ξεκινήσει την 11άδα. Πάντως ο Γουίλαν δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα. Ενας παίκτης στον οποίο οι φίλαθλοι του Πανιωνίου στηρίζουν πολλά, ο Τάκης Φύσσας, διατηρεί συγκρατημένη αισιοδοξία: "Αν έχουμε άγχος θα την πατήσουμε. Η Χάκα είναι άγνωστη ομάδα και αυτό είναι ντεζαβαντάζ. Ελπίζω να τα καταφέρουμε", τόνισε ο 25χρονος μέσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό των "κυανέρυθρων" θα βρεθούν πάνω από 5.000 φίλαθλοι.

Οπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο Πανιώνιος θα παραταχθεί στη Νέα Σμύρνη με τους: Στρακόσια, Κρούσε, Ιωαννίδη, Μπουγά, Ρόμπινς, Χέιλοκ, Σαπουντζή, Μητσιόπουλο, Φύσσα, Ζαχόπουλο, Καρασαββίδη.

  • Στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός ηγέτης της σκανδιναβικής ομάδας, Κιθ Αρμστρονγκ, ήταν συγκρατημένος στις δηλώσεις του: "Πάνω απ' όλα μας ενοχλεί η ζέστη. Γνωρίζω πολλούς παίκτες από τον Πανιώνιο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε καλό επίπεδο. Για μας μια ενδεχόμενη νίκη θα ισοδυναμεί με ένα όνειρο. Εύχομαι πάνω απ' όλα να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει ο καλύτερος".

Η Χάκα θα ξεκινήσει το ματς με τους: Τοϊβόνεν, Ασάλι, Χάκινεν, Ιλόνεν, Πόποβιτς, Ιβάνοβ, Νάσελι, Ραβάνο, Χαϊκεβάλεν, Καρλάινεν, Νιέμι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μαλτέζος Τσαρλς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ