Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ - ΠΛΑΝΙΑ 92 - 60
Σε ρυθμό προπόνησης

Σε μια πολύ καλή απογευματινή προπόνηση μετέτρεψε την πρεμιέρα του στις υποχρεώσεις για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ο Αρης, που κάνοντας επίδειξη δύναμης επιβλήθηκε χτες στο Αλεξάνδρειο της αδύναμης σουηδικής Πλάνια με 92 - 60.

Ετσι οι "κιτρινόμαυροι" θα πρέπει από χτες να σκέφτονται τον επόμενο αντίπαλό τους, αφού η ρεβάνς της Σουηδίας, όπως είναι φυσικό, αποτελεί τυπική διαδικασία.

Μόνο 10 κράτησε η αντίσταση των Σουηδών, αφού εκμεταλλευόμενοι το μουδιασμένο ξεκίνημα των "κιτρινόμαυρων" κατάφεραν να βρίσκονται κοντά στο σκορ (18 - 15 στο 11) έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον Ελιοτ.

Σε εκείνο το σημείο όμως οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου ξύπνησαν και σε συνδυασμό με το μαρκάρισμα του Χρυσανθόπουλου στον Ελιοτ, που τον περιόρισε αισθητά, η διαφορά άρχισε να αυξάνει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης η οποία έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 48 - 31.

Τυπική διαδικασία αποτέλεσε η επανάληψη, αφού οι Σουηδοί με κουρασμένο τον Ελιοτ νωρίς νωρίς συμβιβάστηκαν με την ιδέα της ήττας. Οι Μιχαϊλοφ και Γκραντ παρέδωσαν μαθήματα μπάσκετ στους αντιπάλους τους, που πραγματοποίησαν ένα ταξίδι αναψυχής στην Ελλάδα.

ΑΡΗΣ: Φλώρος 3, Λιαδέλης 14, Χρυσανθόπουλος 2, Σιγάλας 15, Σιούτης 6, Γαλακτερός 7, Κόουλ 4, Νέες , Γκραντ 17, Μιχαϊλοφ 24.

ΠΛΑΝΙΑ: Λούντχαλ, Ουλάντερ 12, Χέιντεν 17, Ολσον, Τίλμαν 2, Λάρσον 2, Πέρσον 4, Ελιοτ 15, Μπαγκς 12 , Γιόχανσον.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ