Κυριακή 4 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη τα σπουδαία

Στη συμπρωτεύουσα θα γίνουν τα δύο σπουδαιότερα ματς της 6ης αγωνιστικής

Στη Θεσσαλονίκη είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των φιλάθλων στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής. Σήμερα θα γίνει το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ηρακλή, ενώ αύριο θα έχουμε την αναμέτρηση του Αρη με τον Παναθηναϊκό. Οσον αφορά Ολυμπιακό και ΑΕΚ θεωρητικά έχουν εύκολο έργο στις έδρες τους. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα ζευγάρια της αγωνιστικής:

Στην Τούμπα στις 6 το απόγευμα (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ο δικέφαλος θα υποδεχτεί τον Ηρακλή. Ο Αγγελος Αναστασιάδης πιστός στις αρχές του δεν έκανε δηλώσεις, όμως όλοι στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης ώστε να ανέβουν στη βαθμολογία. Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής του Γηραιού, Ντοϊτσινόφσκι δηλώνει: "Είναι ένα κλασικό ντέρμπι και όλα μπορούν να συμβούν. Ξέρουμε τον ΠΑΟΚ όπως αυτός εμάς και νομίζω ότι και ο παράγων τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο".

Αύριο την ίδια ώρα στο Χαριλάου (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ο Αρης που έχει ξεκινήσει καλά στο φετινό πρωτάθλημα θα υποδεχτεί τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Φοιρός αναφερόμενος στο δύσκολο αγώνα είπε: "Ολοι ξέρουν ποιος είναι ο ΠΑΟ. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε στο Γουέμπλεϊ άσχετα αν έχασε. Οπως γίνεται αντιληπτό, οι παίκτες μας πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Η παρουσία του κόσμου νομίζω ότι θα επιδράσει θετικά".

Στο στρατόπεδο του τριφυλλιού ο Βασίλης Δανιήλ επισήμανε: "Είναι μια καλή ομάδα ο Αρης και στο Χαριλάου γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνος. Εμείς πρέπει να αφήσουμε στην άκρη το παιχνίδι με την Αρσεναλ και να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο παιχνίδι".

Στα σημερινά ματς: Ο Ολυμπιακός με τον αέρα της μεγάλης νίκης από την Κροάσια θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ την Προοδευτική και λογικά αναμένεται να επικρατήσει. Τα ίδια ισχύουν και για την ΑΕΚ που θα κοντραριστεί στη Ν. Φιλαδέλφεια με τον Πανηλειακό.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα παιχνίδια: Απόλλωνα - ΟΦΗ, Ιωνικού - Εθνικού, Εθνικού Αστέρα -Ξάνθης, Καβάλα - Πανιωνίου (αύριο).

Οι αγώνες αρχίζουν στις 4μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ