Πέμπτη 8 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΔΙΕΘΝΗ
Βήμα καταγγελίας

Οι επικείμενες εκλογές είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να στείλει ο ψηφοφόρος ένα πελώριο, καθαρό και κατηγορηματικό ΟΧΙ στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της λιτότητας, της ανεργίας, της κοροϊδίας, των αντεργατικών νομοσχεδίων, της περικοπής κάθε κοινωνικής δαπάνης, της φορολογίας, της παραπληροφόρησης, της τρομοκρατίας, της καταπάτησης των εργατικών δικαιωμάτων.

Οι εκλογές να γίνουν βήμα καταγγελίας της γενικότερης πολιτικής που ακολουθείται στη χώρα και έχει άμεσες συνέπειες και στην Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

Ο τόπος, ο λαός, χρειάζεται τοπικές αρχές που ξέρουν να διοικούν όχι ως εντολοδόχοι και υπάλληλοι της κεντρικής εξουσίας και των εκάστοτε κυβερνήσεων, ή ως τεχνοκράτες γραφειοκράτες διαχειριστές. Αλλά ως αγωνιστές δήμαρχοι και νομάρχες που υπερασπίζονται τα λαϊκά δικαιώματα από την επιδρομή των πολυεθνικών και του κεφαλαίου.

Στις εκλογές αυτές οι εργάτες, οι μισθοσυντήρητοι, οι άνεργοι, οι ταλαιπωρημένοι αγρότες και οι μικρομεσαίοι, οι νέοι άνθρωποι, πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα ότι είναι αποφασισμένοι να υψώσουν εμπόδια και φραγμούς στη δίψα της πλουτοκρατίας να αλώσει ολοκληρωτικά την Ελλάδα και την Αυτοδιοίκηση. Στις εκλογές που έρχονται πρέπει να καταδικαστούν αποφασιστικά κυβέρνηση και κόμματα που στρώνουν το δρόμο σε μια πρωτοφανή κερδοφορία, σε μια πιο μεγάλη και σκληρή εκμετάλλευση των εργαζομένων.

Στις εκλογές αυτές πρέπει μαζικά να καταδικαστεί η πολιτική των απειλών, της τρομοκρατίας, της φθοράς των συνειδήσεων, η πολιτική που ξεφτιλίζει ακόμα και αυτή την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Ο μόνος τρόπος, για να εκφραστεί αυτή η διάθεση καταγγελίας, διαμαρτυρίας, για να καταδικαστούν όλες οι αντιλαϊκές πολιτικές, είναι η μαζική υπερψήφιση των αγωνιστικών συνδυασμών της Συμπαράταξης των λαϊκών δυνάμεων που στηρίζει το ΚΚΕ.

Μόνο 3 μέρες απέμειναν μέχρι την Κυριακή της κάλπης. Ας αξιοποιήσουμε όλοι και όλες, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, με το ψηφοδέλτιο της μάχης στο χέρι!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ