Σάββατο 10 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Υπό εκκόλαψη 3 νέες συνεταιριστικές τράπεζες

Εγκρίθηκαν από την Τράπεζα της Ελλάδας οι άδειες για ίδρυση τραπεζών από τους Πιστωτικούς Συνεταιρισμούς Κορινθίας, Εύβοιας και Πιερίας

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ίδρυση 3 ακόμη νέων συνεταιριστικών τραπεζών, για τις οποίες εκδόθηκε ήδη η σχετική εγκριτική άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδας. Αυτό προκύπτει από τις αποφάσεις της Επιτροπής Τραπεζικών και Πιστωτικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδας, που δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 222, τεύχος Α, 29 - 9 - 98). Με τις παραπάνω αποφάσεις της Τράπεζας της Ελλάδας, εγκρίθηκε η άδεια λειτουργίας πιστωτικού ιδρύματος, με τη μορφή πιστωτικού συνεταιρισμού του νόμου 1667/86:

  • Στον Πιστωτικό Συνεταιρισμό Κορινθίας - Κορινθιακή Πίστη Συν. Π.Ε. με την επωνυμία "Συνεταιριστική Τράπεζα Κορινθίας Συν. Π.Ε." και έδρα την Κόρινθο, που θα μπορεί να δραστηριοποιείται στο Νομό Κορινθίας με μία υπηρεσιακή μονάδα.
  • Στον Πιστωτικό Συνεταιρισμό Νομού Ευβοίας - Συν. Π.Ε. με την επωνυμία "Συνεταιριστική Τράπεζα Ευβοίας Συν. Π.Ε." και έδρα τη Χαλκίδα, που θα μπορεί να δραστηριοποιείται μόνο εντός του Νομού Ευβοίας με δύο (2) υπηρεσιακές μονάδες.
  • Στον Πιστωτικό Αναπτυξιακό Συνεταιρισμό Πιερίας - Συν. Π.Ε. με την επωνυμία "Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας - Ολυμπιακή Πίστη Συν. Π.Ε." και έδρα την Κατερίνη, που θα μπορεί να δραστηριοποιείται στο Νομό Πιερίας με μία υπηρεσιακή μονάδα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ