Σάββατο 10 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Στεπάνοβιτς: "Σε σωστό δρόμο"

"Είναι πρωτοφανές η ομάδα να 'ναι πρώτη και να δεχόμαστε τόσες διαμαρτυρίες". Ετσι εξέφρασε χθες την πικρία του ο Στεπάνοβιτς που αμέσως μετά έσπευσε να προσθέσει: "Εγώ πάντως προτιμώ να δέχομαι στην αρχή κριτική και μπουκάλια (!) και στο τέλος να με χειροκροτούν. Είναι καλύτερο απ' το αντίθετο". Ζητούμενο τελικά του "Γερμανοαναθρεμμένου" τεχνικού "να τα ξεπερνάμε αλώβητοι. Δε θέλω να χάσουμε την ψυχραιμία μας".

Κατά τον Στέπι "αρχικά οι παίχτες είχαν παράπονα αλλά τώρα μπήκαν στους ρυθμούς της δουλιάς και κάνουν ό,τι και όπως πρέπει για να πετυχαίνουμε στο γήπεδο". Οσο για τον ίδιο και τις κατηγορίες στο πρόσωπο του: "Δουλεύω από το πρωί έως το βράδυ. Στόχος μου ν' αφήσω στην ΑΕΚ κάτι καλό και πιστεύω πως είμαι στο σωστό δρόμο".

Ο Ο Μπατίστα πήρε μέρος στο διπλό αλλά "ο μυς του ποδιού του δεν έχει τον απαιτούμενο όγκο για να παίξει σε αγώνα" σύμφωνα με τον Στεπάνοβιτς. Από την άλλη "η τιμωρία του Δώνη έληξε και μαζί της τ' όλο θέμα". Τέλος, ο "κιτρινόμαυρος" τεχνικός δήλωσε ευχαριστημένος από τη συνάντησή του με στελέχη της ιδιοκτήτριας εταιρίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ