Σάββατο 10 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για δύο

Πρεμιέρα σήμερα στην Ευρώπη για Ορεστιάδα και ΠΑΟ, στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας. Οι ακρίτες στις 7μ.μ. υποδέχονται την πολωνική Μπόσμαν Μόρζε Στσέσιν και οι "πράσινοι" στις 7.30μ.μ. στο κλειστό της Λεωφόρου την ουγγρική Μεντικέμια Σέγκεντ. Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων δε θεωρούνται ιδιαίτερα ισχυροί. Οι δύο ελληνικές ομάδες όμως έχουν τα δικά τους προβλήματα. Η Ορεστιάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Θ. Μπάεφ και του Π. Πέτρογλου που είναι τραυματίες. Επιπλέον, οι ακρίτες έχουν το μειονέκτημα ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει κανένα φιλικό παιχνίδι.

Στους "πράσινους" της Αθήνας υπάρχει αγωνία για τη συμμετοχή του Αντ. Κοβάτσεφ, που θα δώσει ανάσα στην αποδεκατισμένη ομάδα, στην οποία υπάρχει λειψανδρία μετά την αποχώρηση Χατζηαντωνίου και τη φυγή Σπανού.

  • Και με τη βούλα πλέον ο Β. Μητρούδης είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Χτες ο πρώην "αρειανός" παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα σε συνέντευξη Τύπου. Ο διεθνής μπλοκέρ υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων αντί του ποσού των 42 εκατ. δρχ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ