Τρίτη 13 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Πληθαίνουν οι πονοκέφαλοι

Ο Ιορντανέσκου έχασε και τον Νικολα'ϊδη, ενώ προβλήματα έχουν και οι Γεωργάτος, Μπορμπόκης

Νέα απώλεια για την εθνική μας ομάδα, τρεις μέρες πριν από το σημαντικό παιχνίδι με τη Γεωργία. Χτες οριστικοποιήθηκε η αδυναμία του Νικολαϊδη ν' αγωνιστεί, με αποτέλεσμα ο Ιορντανέσκου με... πόνο ψυχής να τον αποκλείσει. "Μας ήταν απαραίτητος αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Πρέπει να ξεπεράσουμε τη σημαντική απουσία του", ήταν οι κουβέντες του ομοσπονδιακού εκλέκτορα. Ο αρχηγός υποφέρει από αιμάτωμα στο μηρό και η εξέταση από το ιατρικό τιμ έδειξε πως δε δύναται ούτε στον πάγκο να κάτσει. Στη θέση του λοιπόν κλήθηκε εσπευσμένα ο Γιάννης Αναστασίου. Τη θέση του Νικολαϊδη στο... πλευρό του Μαχλά θα πάρει, όπως φάνηκε και από το φιλικό με τον Ατρόμητο, ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Μετά λοιπόν τον Κασάπη, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νικολαϊδη, ενώ ο Ιορντανέσκου πονοκεφαλιάζει από τα προβλήματα που ταλαιπωρούν και τους Μπορμπόκη, Γεωργάτο, η σοβαρότητα των οποίων ευτυχώς είναι μικρότερη. Πάντως ο Ρουμάνος δε χάνει την ψυχραιμία του και ελπίζει ότι τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ετσι θα καλύψουν τα κενά και τελικά θα υλοποιήσουν το ποθητό, δηλαδή την κατάκτηση της νίκης.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας έχει καταλήξει στους 10 παίχτες που θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση. Το δίλημμά του αφορά τη χρησιμοποίηση από την αρχή του Μαυρογενίδη ή του Ζαγοράκη. Η τελική απόφαση θα παρθεί μάλλον λίγο πριν από τη σέντρα. Μπροστά στον διαιτητή κατά τ' άλλα θα παραταχθούν ακόμα οι: Ατματσίδης, Ουζουνίδης, Καλιτζάκης, Νταμπίζας, Γεωργάτος, Μάρκος, Πουρσανίδης, Φραντζέσκος, Λυμπερόπουλος και Μαχλάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ