Τρίτη 13 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Βολές Κετσπάγια

Την ώρα που η ΠΑΕ ΑΕΚ διανύει τα πρώτα βήματα της μεταβατικής περιόδου έχοντας πλέον "ισχυρό άνδρα" τον Δημ. Μελισσανίδη και οι αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές, συνεχίζονται, ένας άλλος παλιός γνώριμος ήρθε να θέσει σε σωστές βάσεις όλη αυτή την ιστορία. Πατώντας το πόδι του στη χώρα μας, ο Τιμούρ Κετσπάγια θυμήθηκε το πέρασμά του από την ΑΕΚ υπό την προεδρία του Δημ. Μελισσανίδη.

Ποια είναι η εκτίμησή του; "Στην Ελλάδα έχω φίλους και εχθρούς. Εδώ όμως υπάρχουν ακόμα και απατεώνες". Και η αντίδρασή του όταν ενημερώθηκε πως ο Μελισσανίδης επέστρεψε: "Ποιος Μελισσανίδης; Και τότε λεφτά μάζευε και τώρα λεφτά θα μαζεύει"...

Από την πλευρά τους οι συνεργάτες του Μελισσανίδη άρχισαν ήδη την είσοδό τους στα "κιτρινόμαυρα" πράγματα. Ο Π. Στάθης, που προορίζεται για τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου, από χτες ενημερώνεται από τον Πατρίκ Κομνηνό. Πάντως, πιο συγκεκριμένες κινήσεις αναμένονται με την έλευση του εκπροσώπου της ιδιοκτήτριας, Τάρεν Βεν.

Οσο για τον Στεπάνοβιτς, αναμένει συνάντηση με τον Μελισσανίδη (θα γινόταν αργά χτες το βράδυ ή σήμερα), που είναι γνωστό ότι δεν τον αποδέχεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, αναζητεί τον τρόπο απομάκρυνσής του, έχοντας έτοιμο τον αντικαταστάτη του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ