Σάββατο 17 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αυτοαποκαλύπτονται

Επιμένει η "Αυγή" στην περίπτωση του Π. Σκοτινιώτη, υποψήφιου νομάρχη Μαγνησίας. Και είναι, βέβαια, δικαίωμά της. Αλλωστε, ο Π. Σκοτινιώτης, εκτός από εκλεκτός της κυβέρνησης και "γκεσέμι" της κεντροαριστεράς σαπουνόφουσκας, είναι και στέλεχος του ΣΥΝ. Μόνο, που όσο επιμένει, τόσο αυτοαποκαλύπτεται. Γράφει, λοιπόν, στο χθεσινό της φύλλο:

"Σε κάθε περίπτωση, το ΚΚΕ ένα πράγμα αρνείται να κάνει: να μιλήσει (χωρίς να βρίζει) επί της ουσίας για τα προβλήματα του πολίτη. Να απαντήσει στο ερώτημα ποιος θα είναι καλύτερος νομάρχης, ο Σκοτινιώτης ή ο κάτοικος Αθηνών τ. βουλευτής της ΝΔ; Το ΚΚΕ τι καλύτερο έχει να προτείνει για τη Μαγνησία, ποιες εγγυήσεις έχει να προσφέρει και ποια φερέγγυα πρόσωπα έχει να υποδείξει; Τον αποτυχημένο πολιτευτή της ΝΔ;".

Χάρισμά σας, κύριοι της "Αυγής", τα ΠΑΣΟΚικά ψευτοδιλήμματα, που τώρα τα αναπαράγετε κι εσείς, ως... καλοί μαθητές. Χάρισμά σας και οι δυο υποψήφιοι νομάρχες, μαζί με τα κριτήρια, που χρησιμοποιείτε για την αξιολόγησή τους. Πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο, λέει ο λαός μας, στις αντίστοιχες περιπτώσεις. Και τους γυρίζει την πλάτη. Πολύ περισσότερο οι κομμουνιστές και οι αριστεροί. Και τραβούν το δρόμο της αγωνιστικής υπεράσπισης των συμφερόντων του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ