Τρίτη 20 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αλλαγές σε Ηράκλειο - Πανιώνιο

Δεν πρόλαβε να αισθανθεί Κρητικός ο Ολιβερ Μίλερ και μπαίνει νωρίς νωρίς στο αεροπλάνο της επιστροφής. Τα καμώματα του Αμερικανού και ο άσχημος χαρακτήρας που έδειξε απέναντι σε προπονητή και διοίκηση, υποχρέωσε τον Β. Αλεξανδρή να προχωρήσει στην αντικατάστασή του πριν ακόμα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του Κυπέλλου Κόρατς. Αντικαταστάτης του κάτω από τα καλάθια του Ηρακλείου θα είναι ο συμπατριώτης του Αντονι Χάρβεϊ, που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανιωνίου, ενώ φέτος ξεκίνησε αλλά χωρίς επιτυχία στο ισπανικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Γρανάδα.

Αλλαγή σκυτάλης είχαμε χτες και στον Πανιώνιο. Η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Μ. Δενδρινό με τον Ιταλό Αντρέα Ματσόν. Ο 35χρονος προπονητής εργάστηκε πέρυσι στη Βερόνα, ενώ την περίοδο '96 - '97 αναδείχτηκε στη γειτονική χώρα κόουτς της χρονιάς.

Τον αντικαταστάτη του Μπράιαν Ολιβερ αναζητεί ο Απόλλωνας Πάτρας. Ο Αμερικανός δεν έχει πείσει με την απόδοσή του και ο Κ. Μίσσας άναψε το πράσινο φως για την απομάκρυνσή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ