Τρίτη 20 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Τα κενά του πράσινου παζλ

Σε δίλημμα βρίσκεται ο Βασίλης Δανιήλ για τρεις θέσεις στην 11άδα του αυριανού αγώνα στη Λανς. Το παζλ της 11άδας έχει τρία κενά. Στη θέση του λίμπερο ο τιμωρημένος Μιλόγεβιτς ανοίγει το δρόμο σε έναν από τους Βόκολο, Κωνσταντινίδη και Μπασινά που αποθεραπεύτηκε. Το δεύτερο πρόβλημα του Καβαλιώτη τεχνικού εντοπίζεται στο κεντρικό χαφ. Με απολύτως υγιή τον Ερικ Μίκλαντ δε θα σκεφτόταν ποιον να χρησιμοποιήσει. Ομως ο Νορβηγός διεθνής είναι τραυματίας και έτσι ο Μπλένταρ Κόλα θέτει σοβαρή υποψηφιότητα.

Τέλος, στην επίθεση τη θέση του Κριστόφ Βαζέχα διεκδικούν με ίσες πιθανότητες ο Αλέξης Αλεξούδης και ο Μάουρο Ντα Σίλβα.

Η αποστολή του τριφυλλιού προπονήθηκε χθες στο γήπεδο της Λιλ και σήμερα στο "Φελίξ Μπολέρ" όπου και θα γίνει αύριο το μεγάλο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του ΠΑΟ ο Δανιήλ είπε: "Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα και πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και στα ενενήντα λεπτά του ματς ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Στο μεταξύ διπρόσωπος εμφανίζεται ο τεχνικός της Λανς Ντανιέλ Λεκλέρκ μετά το 2 - 2 της ομάδας του με την Οσερ. Από τη μία υποστήριξε ότι με ανάλογη απόδοση κόντρα στον ΠΑΟ δεν έχουν τύχη, όμως τα "μάζεψε" και επισήμαινε ότι οι απουσίες Βαζέχα, Μίκλαντ κάνουν την ομάδα του φαβορί για τη νίκη: "Ο Παναθηναϊκός είναι μια έμπειρη ομάδα. Σίγουρα θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι και θα κερδίσει όχι μόνο ο καλύτερος αλλά και ο τυχερότερος. Πάντως οι απουσίες Βαζέχα και ενδεχόμενα του Μίκλαντ είναι' ένα γεγονός που μας εξυπηρετεί. Είναι σπουδαίοι παίκτες και αποτελούν σημαντικές μονάδες".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ