Τρίτη 10 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Βρήκε δίχτυα ο Μαχλάς

Επέστρεψε στα γκολ ο Νίκος Μαχλάς και η Βίτεσε στις επιτυχίες. Ο Ελληνας διεθνής μετά από αφλογιστία δυο αγωνιστικών αυτή τη φορά είδε... δίχτυα, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της Βίτεσε στη νίκη της επί της Νιμέγκεν για την 12η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.Αντίθετα ο Αγιαξ δεν τα κατάφερε και υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1 - 1 από την ΑΖ Αλκμάαρ. Πάντως ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ εκτοξεύτηκε η Αρσεναλ μετά τη νίκη της με 1 - 0 επί της Εβερτον και έτσι εκμεταλλεύτηκε άριστα τη λευκή ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολν Τράφορν με τη Νιούκαστλ. Ας σημειωθεί ότι με τους "ανθρακωρύχους" αγωνίστηκαν και οι Γ. Χ. Γεωργιάδης - Νίκος Νταμπίζας που τα πήγαν πολύ καλά.

Τρεις ημέρες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό η Λανς πέρασε ακόμη μια εφιαλτική βραδιά, αφού για το γαλλικό πρωτάθλημα ηττήθηκε από τη Χάβρη με 3 - 1.

  • Σε νέα εποχή δείχνει να βρίσκεται η Κροάσια που μετά την επιτυχία της επί της Πόρτο για το Τσάμπιονς Λιγκ επικράτησε και της Σίμπενικ με 2 - 1 για το πρωτάθλημα της χώρας της.
  • Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της ΟΥΕΦΑ που έπεσε στη Φιορεντίνα για τη διακοπή του παιχνιδιού με την ελβετική Γκρασχόπερς για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αφού η ευρωπαϊκή ομοσπονδία κατακύρωσε τον αγώνα στους Ελβετούς με 3 - 0. Ετσι οι Ιταλοί αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση αφού εξαφανίζεται η νίκη τους με 2 - 0 στο πρώτο παιχνίδι στην Ελβετία. Πάντως οι "Βιόλα" μετρίασαν τη στεναχώρια τους αφού με τη νίκη τους με 4 - 1 επί της Βενέτσια και σε συνδυασμό με την ισοπαλία 2 - 2 της Γιουβέντους με την Ουντινέζε, ξαναβρέθηκαν στην κορυφή του Καμπιονάτο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ