Τρίτη 10 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Δίκαιη μοιρασιά

Ισόπαλο το ντέρμπι της πρεμιέρας Ολυμπιακού - Βουλιαγμένης

Γκολ, βαθμούς και θέαμα μοιράστηκαν χθες ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη στην πρώτη φετινή τους μονομαχία αφού αναδείχτηκαν ισόπαλοι 9 - 9 στον ντέρμπι που έγινε χθες στο κολυμβητήριο της Νίκαιας και έκλεισε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής.

Και οι δυο ομάδες ήταν εξίσου καλές στην πρώτη τους κόντρα στο πρωτάθλημα για αυτό και το σκορ κρίνεται δίκαιο. Η Βουλιαγμένη αν και κατάφερε να ξεφύγει στο τέλος του 2ου εννιαλέπτου με δυο γκολ διαφορά (4 - 6) εντούτοις όμως δεν μπόρεσε να την κρατήσει αφού οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 7 - 7 στις αρχές της τελευταίας περιόδου.

Τα εννιάλεπτα του αγώνα ήταν: 3 - 3, 1 - 3, 1 - 2, 3 - 2.

Για τους γηπεδούχους Πειραιώτες τα γκολ πέτυχαν οι: Θωμάκος 3, Βλοντάκης 2, Αρόγιο 1, Χατζηθεοδώρου 1, Πλατανίτης 1, Γιάγκος 1. Για τους "Μπέμπηδες" σκόραραν οι Αφρουδάκης 4, Μάζης 2, Λοράντος 1, Μαυρωτάς 1, Κουτσογιάννης 1.Στα υπόλοιπα παιχνίδια της πρεμιέρας δε σημειώθηκαν εκπλήξεις αφού τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα επικράτησαν στο τέλος. Στα αξιοσημείωτα η δύσκολη νίκη της Πάτρας επί του νεοφώτιστου Παναθηναϊκού στα τελευταία δευτερόλεπτα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αρης Νικαίας - Χανιά 8 - 12, Χαλκίδα - Χίος 15 - 10, Ηλυσιακός - Εθνικός 10 - 12, Πάτρα - Παναθηναϊκός 10 - 9, ΟΦΘ - Γλυφάδα 7 - 13.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ