Κυριακή 13 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Επικίνδυνες αποστολές

Εκτός έδρας αγωνίζονται οι πρωτοπόροι Καλλιθέα, Παναχαϊκή

Επικίνδυνες αποστολές έχουν σήμερα οι δύο πρωτοπόροι της Β' Εθνικής στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, στο Βύρωνα η Δόξα θα υποδεχτεί την κορυφαία της βαθμολογίας Καλλιθέα και θέλει να πάρει τη νίκη και τους βαθμούς ώστε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο τεχνικός των γηπεδούχων Νίκος Πιάς δηλώνει: "Η Καλλιθέα είναι σε φόρμα, όμως εμείς αν παίξουμε όπως μπορούμε έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη". Στην αντίπερα όχθη ο κόουτς των κυανόλευκων Νίκος Κόβης τονίζει: "Είναι ένα συνοικιακό ντέρμπι και ασφαλώς χρειάζεται μεγάλη προσοχή ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα".

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή. Ο Νίκος Αναστόπουλος δηλώνει: "Δύσκολο ματς, όμως αν θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό πρέπει να κερδίζουμε τις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας όπως είναι η Πάτρα".

Οσον αφορά τον προπονητή της Παναχαϊκής Τάκη Κυριακόπουλο επισημάνει: "Γνωρίζουμε τις δυνατότητες του ΠΑΣ, όμως έχουμε και εμείς τη δύναμη να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Αναλυτικά το σημερινό πλήρες πρόγραμμα: Δόξα Βύρωνα - Καλλιθέα, Καλαμαριά - Τρίκαλα, Γιάννενα - Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός - Παναιτωλικός, Αγ. Νικόλαος - Εδεσσαϊκός (14.00), Αναγέννηση Καρδίτσας - Πιερικός, Ιάλυσος - Λύκοι, Νίκη Βόλου - Αθηναϊκός. Τα ματς αρχίζουν στις 15.00


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ