Σάββατο 19 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επιεικής ο παρατηρητής

Τι αναφέρει στην έκθεσή του για τα επεισόδια στο Χαριλάου

Με τουλάχιστον τρεις αγωνιστικές κινδυνεύει, βάσει του ΚΑΠ (διότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις...), ο Αρης για τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Με την εκτίμηση αυτή συντάσσεται, σύμφωνα με δηλώσεις του, και ο παρατηρητής του αγώνα Παύλος Δεδετζόγλου, που στην έκθεσή του αναφέρει όσα έγιναν, προσπαθεί όμως να μειώσει τις ευθύνες των γηπεδούχων.

Αναφέρει ό,τι και ο διαιτητής Μπέγκος (κροτίδες, κομμάτια τσιμέντο, διακοπές), εκτός από τον τραυματισμό του πρώτου επόπτη, που... "δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου". Από την άλλη όμως ισχυρίζεται: "ευτυχώς που υπήρχαν οι σύνδεσμοι του Αρη και η αστυνομία, αλλιώς το παιχνίδι δε θα τελείωνε". Ο παρατηρητής επισημαίνει ακόμα ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής έψαχνε κάποιο στέλεχος της γηπεδούχου ΠΑΕ, ώστε να γίνουν ενέργειες εκτόνωσης. Δε βρήκε κανέναν, αλλά δεν τους κατηγορεί γι' αυτό.

Στο "παιχνίδι" υπήρξαν 8 ελαφρά τραυματισμένοι αστυνομικοί και 9 συλληφθέντες, που χθες πήραν αναβολή να δικαστούν τη Δευτέρα. Οι "κιτρινόμαυροι" μιλούν για προβοκάτορες και επισημαίνουν πως δεν υπήρχε ούτε αφορμή για τ' αδικαιολόγητα έκτροπα. Από την πλευρά του ο αστυνομικός διοικητής Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Βλάχος, δήλωσε: "Δεν υπάρχει εξήγηση. Χάνει - κερδίζει η ομάδα τους, οι οπαδοί κάνουν επεισόδια. Πιάσαμε επ' αυτοφώρω έναν να σπάει λεκάνη στις τουαλέτες. Το ποδόσφαιρο δεν έχει μέλλον".

  • Και στον Αρη θεωρούν σίγουρη την απόκτηση Αντριόλι. Υποστηρίζουν πως ο Ιωνικός θα πάρει 200 εκατ. δρχ. και ο παίχτης 45 εκατ. το χρόνο για διετές συμβόλαιο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ