Τετάρτη 23 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Παιχνίδι - "φωτιά" στην Ορεστιάδα

Αναμέτρηση - φωτιά σήμερα στην Ορεστιάδα. Στο σημαντικότερο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής η τοπική ομάδα υποδέχεται τον εντυπωσιακό φέτος Ηρακλή. Οι ακρίτες, που έχουν ήδη δύο ήττες στο ενεργητικό τους, δεν έχουν περιθώρια απωλειών αν θέλουν να μη βγουν νωρίς νωρίς από την τροχιά του τίτλου. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, αήττητοι μέχρι στιγμής, με νίκη θα ανεβάσουν τις μετοχές στο χρηματιστήριο του πρωταθλήματος.

Στη Θεσ/νίκη συγκρούονται Αρης και ΠΑΟ, που κάτω από άλλες συνθήκες θα ήταν το ντέρμπι της μέρας. Ομως τόσο οι Θεσ/νικείς όσο και οι "πράσινοι" είναι αποδυναμωμένοι. Ιδιαίτερα οι Αθηναίοι μετά από τρεις ήττες παραπαίουν αφού το τμήμα βόλεϊ γνωρίζει απερίγραπτα προβλήματα.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια: Ηφαιστος Δρ. - ΑΕΚ (7μμ), Φιλία - Ολυμπιακός (5.30μμ), ΠΑΟΚ - Κομοτηνή (γήπ. ΜΕΝΤ 8.30μμ), Ιωνικός Ν. - Κτησιφών (γήπ. Καραμπίνη 6.30 μμ).

Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία την ΑΕΚ για επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

  • Για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στις γυναίκες συναντώνται σε παιχνίδια νοκ - άουτ: Βριλήσσια - Αγ. Σώστης (5μμ), Πανελλήνιος - ΠΑΟ (5μμ), Νίκη Αλεξ. - Ηρακλής (5μμ), Αρης - ΕΑ Λάρισας.

Το φάιναλ φορ του Κυπέλλου γυναικών θα γίνει στις 20 - 21 Μάρτη στην Αλεξανδρούπολη. Η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει τη Δευτέρα 28 Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ