Τρίτη 5 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ

"Πρωταθλητής" στις μεταγραφές

Τέσσερις καινούριους παίκτες ενέταξε στη δύναμή του ο Αρης, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ευελπιστώντας πως σε συνδυασμό με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας θα δρομολογηθεί μια πορεία Ευρώπης, αντάξια των προσδοκιών και στόχων της ομάδας.

Η αρχή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης έγινε νωρίς τον Δεκέμβρη, όταν αποκτήθηκε ο ελεύθερος από την αγγλική Πόρτσμουθ, Νίκος Κυζερίδης. Ο Μακεδόνας ποδοσφαιριστής, μετά τη γόνιμη καριέρα του στον Πανηλειακό και το ατυχές πέρασμά του στην Αγγλία, επέστρεψε στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη και το τριετές συμβόλαιό του με τους "κίτρινους" δίνει σιγουριά στην ομάδα και μια καλύτερη επιλογή στον ίδιο.

Λίγες μέρες αργότερα συμφωνήθηκε ο Ισλανδός Σιγκουργκέισον, ο οποίος εδώ και μέρες προετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη. Οι συμφωνίες με τον Γιώργο Γεωργιάδη του Σάββα, από τον ΠΑΟ και τον Κούτση από τον Πανελευσινιακό, έδωσαν μεγαλύτερο εύρος στις επιλογές του προπονητή, ενώ οι πιθανότητες να κλείσουν τις επόμενες μέρες ο Πάολο Αντριόλι του Ιωνικού και ο Δέλλιος από τη Βέροια, δημιουργούν κλίμα αισιοδοξίας στην ομάδα. "Οπως έχω πει έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Αρης. Οι υποχρεώσεις μου πλέον αυξάνονται, αλλά είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στη νέα πρόκληση της καριέρας μου. Θέλω να βοηθήσω τον Αρη να πετύχει τους στόχους", είπε χτες ο Γιώργος Κούτσης, λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελευσίνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ