Παρασκευή 8 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ραντεβού στα τυφλά

Κόντρα ΕΠΑΕ - Φούρα για τη συνάντηση με τους προέδρους των ΠΑΕ, που έχει καλέσει σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού

"Σκοταδισμός" επικρατεί στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αφού χτες τα πνεύματα... οξύνθηκαν ανάμεσα στην ΕΠΑΕ και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Ανδρέα Φούρα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Ο υφυπουργός προσπαθεί να ρίξει στο... φιλότιμο τους προέδρους της Α Εθνικής, αφού με μια κίνηση τακτικής θα τους συναντήσει σήμερα το πρωί στο γραφείο του στην οδό Πανεπιστημίου. Το θέμα είναι ποιοι από τους προέδρους της ΠΑΕ θα πάνε στο ραντεβού με τον υφυπουργό. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, απών θα είναι ο Γ. Βαρδινογιάννης ενώ αμφίβολη πρέπει να θεωρείται και η παρουσία των Σ. Κόκκαλη, Δ. Μελισσανίδη.

Αυτή η κίνηση του Α. Φούρα κάθε άλλο παρά άρεσε στην ηγεσία της ΕΠΑΕ και πολύ περισσότερο στον πρόεδρό της, Κώστα Αλαμάνο. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή ζήτησε να αναβληθεί η σημερινή σύσκεψη προκειμένου να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις μετά τη γενική συνέλευση της ερχόμενης Δευτέρας, που θα αφορούν όμως όχι μόνο τα προβλήματα μιας συγκεκριμένης κατηγορίας.

Η απάντηση από το γραφείο της ΓΓΑ ήταν ότι δεν έχει κληθεί ο Κ. Αλαμάνος αλλά οι πρόεδροι των ΠΑΕ.

Στο μεταξύ, ο ΟΠΑΠ σε μια κίνηση καλής θέλησης τόνισε στην ΕΠΑΕ ότι η κατάρτιση του δελτίου της 17ης Γενάρη θα απαρτίζεται από ελληνικά ματς, ενώ από αύριο θα δοθεί το ποσοστό του 8% στις ΠΑΕ. Οπως φαίνεται, τα ταμεία ανοίγουν, όμως όσον αφορά τα 300 εκατομμύρια από τα δικαιώματα των περιφερειακών καναλιών από τη μεριά του ΟΠΑΠ ζητήθηκε πίστωση χρόνου και διάλογος.

Από τη μια όχθη υπάρχει αισιοδοξία, όμως από πλευράς διοίκησης ΕΠΑΕ υπάρχουν... μούτρα. Στου κασίδη το κεφάλι όλοι κάνουν πειράματα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ