Παρασκευή 8 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Καίει το θέμα Φύσσα

Νέα συνάντηση σήμερα με Πανιώνιο. Εφυγε ο Στράντλι

Η συνάντηση του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιώργου Βαρδινογιάννη, με τον ομόλογό του του Πανιωνίου, Λουκά Σιότροπο, δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τα πάντα δηλαδή σε ό,τι αφορά το θέμα του Τάκη Φύσσα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν είτε θετικά είτε αρνητικά σήμερα οπότε οι δυο πρόεδροι θα συναντηθούν μια ακόμη φορά.

Οπως φαίνεται, η διαφορά μεταξύ των δυο σωματείων έχει να κάνει με το ποσό που θα εισπράξουν από τους "πράσινους" οι Νεοσμυρνιώτες για να παραχωρήσουν τον παίκτη. Ο ίδιος ο Φύσσας τα έχει βρει σε όλα με το αφεντικό του ΠΑΟ (150 εκατομμύρια για 4 χρόνια) και περιμένει να τον φωνάξουν για να υπογράψει. Οι μεν "τριφυλλοφόροι" υποστηρίζουν ότι ο Πανιώνιος διαφοροποιήθηκε από τα όσα συμφωνήθηκαν στη διάρκεια της πρώτης συνάντησης (130 εκατομμύρια αντάλλαγμα τοις μετρητοίς), οι δε "κυανέρυθροι" πως ο ΠΑΟ δεν έχει οριστικοποιήσει την πρότασή του.

  • Σαν φίλοι χώρισαν χτες Παναθηναϊκός και Φρανκ Στράντλι. Ο διεθνής Νορβηγός έλυσε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει και υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Ααλμποργκ, συγκρότημα της Δανίας.
  • Σε φιλικό ματς χτες στην Παιανία ο ΠΑΟ αναδείχτηκε ισόπαλος του Απόλλωνα 1 - 1 (Μιλόγεβιτς αυτογκόλ, Σιμπνιέφσκι). Ο Γκράζα Μικουλένας (στην ουσία γι' αυτόν έγινε το ματς) άφησε καλές εντυπώσεις για δεύτερη φορά (είχε και δοκάρι) και τώρα θα περιμένει ως το τέλος της βδομάδας τι θα κάνει η ΠΑΕ. Το κασέ του είναι ψηλό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Λιθουανό έχει δείξει ενδιαφέρον η Βέρντερ Βρέμης και η Κροάσια του Ζάγκρεμπ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ