Πέμπτη 21 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ερωτες, τρίγωνα και τέχνη

Ενας "Παράνομος έρωτας",ένας έρωτας κάτω από τα αδιάκριτα βλέμματα των δεσμοφυλάκων και των κρατουμένων, θα αναπτυχθεί και θα παρουσιαστεί από το STAR στις 23.00. Μια οδοντογιατρός και ένας φυλακισμένος προσπαθούν να μετατρέψουν την επίσκεψη στο ιατρείο σε μια ερωτική ιεροτελεστία. Μια παράξενη σχέση γεμάτη αισθησιασμό, που δεν ολοκληρώνεται, θα οδηγήσει τους κεντρικούς ήρωες σε οριακά σημεία. Η σκηνοθέτης Αντζελα Πόουπ μετατρέπει ένα απλό θέμα σε μια ερωτική ραψωδία. Με τον Τιμ Ροθ και την Τζούλια Ορμοντ.

Από την ΕΤ-3 στη 01.00 "Σουίτι" της Τζέιν Κάμπιον.

Μια σερβιτόρα γεμάτη ανασφάλειες και φοβίες χάνει την κάποια ηρεμία της με τον απροσδόκητο ερχομό της αδελφής της, που είναι ακριβώς το αντίθετο από εκείνη. Η Σουίτι είναι μια χονδρή παλαβιάρα, με κακούς τρόπους, που κάνει όνειρα να σταδιοδρομήσει στο χώρο του θεάματος. Είναι η πρώτη ταινία της Κάμπιον, της σκηνοθέτιδας που έχει προτίμηση στις παράξενες γυναίκες που φλερτάρουν με την τρέλα, την τέχνη και με τον έρωτα, φυσικά. Με την Ζενεβιέβ Λεμόν.

Από το MEGA στις 00.30 "Ερωτικό τρίγωνο" του Αντριου Φλέμινγκ.

Μια έξυπνη ταινία, που καταγράφει το σύγχρονο μπέρδεμα, το γενικό αλαλούμ, μα και τις αιώνιες συμπτώσεις, που φέρνουν κατά λάθος τους ανθρώπους κοντά στους άλλους. Ενας υπολογιστής πέφτει έξω στους υπολογισμούς του, κάνει ένα λάθος και στέλνει μια φοιτήτρια να συγκατοικήσει με έναν γκέι και έναν άξεστο άνδρα, που έχει μανία με το σεξ. Σύντομα, αυτοί οι αταίριαστοι άνθρωποι θα ταιριάξουν και θα δημιουργήσουν ένα παράξενο τρίγωνο. Με την Λάρα Φλιν Μπόιλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ