Πέμπτη 21 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Για τους βαθμούς ο Ολυμπιακός, για το γόητρο ο ΠΑΟ

Επικίνδυνες εξόδους πραγματοποιούν σήμερα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική της Β φάσης της Ευρωλίγκας, που αγωνίζονται σε Ισπανία και Ιταλία αντίστοιχα με αντιπάλους την Ταουγκρές και την Τιμσίστεμ. Και εάν για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι έχει περισσότερο ψυχολογική σημασία, αφού για βαθμολογική ούτε λόγος να γίνεται (οι "πράσινοι" ήδη έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου τους), για τον Ολυμπιακό η νίκη αποτελεί σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

ΤΙΜΣΙΣΤΕΜ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21.30 ΣΚΑΪ): Με τον Τζόνι Ρότζερς να υποφέρει ακόμα από την πνευμονία που τον ταλαιπωρεί και τον Κόμαζετς να πηγαίνει καλύτερα, ο Ολυμπιακός θα ριχτεί στη μάχη της Μπολόνια. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς επισήμανε στους παίκτες του ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για να μη στραβοπατήσουν, όπως με τον ΠΑΟΚ. Αλλωστε ο σημερινός αγώνας είναι πιο κρίσιμος, αφού οι Ιταλοί, που βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, καραδοκούν για το ανέβασμά τους στην κορυφή. "Αν κερδίσουμε στην Ιταλία τότε θα έχουμε κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Θα πρέπει να φανούμε πιο σοβαροί απ' ό,τι στον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς αυτήν τη φορά δεν επιτρέπονται τα λάθη", δήλωσε ο "Ντούντα".

Στην αντίπερα όχθη οι Ιταλοί δηλώνουν μέσω του προπονητή τους Πέταρ Σκάνσι ότι δε φοβούνται τους "ερυθρόλευκους" και είναι ικανοί να μειώσουν τη διαφορά ασφαλείας που έχει πάρει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός.

ΤΑΟΥΓΚΡΕΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (23.00 ΣΚΑΪ): Με στόχο να διατηρήσουν για μια ακόμη φορά το αήττητό τους στην Ευρώπη οι "πράσινοι" αγωνίζονται στη δύσκολη έδρα των Ισπανών. Πονοκέφαλο για τον Λευτέρη Σούμποτιτς αποτελούν οι τελευταίοι απανωτοί τραυματισμοί παικτών, αφού σήμερα δε θα έχει στη διάθεσή του τους Τζεντίλε, Μπερκ, Μάγλο, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις.

Στο στρατόπεδο των Ισπανών επικρατεί αισιοδοξία για το αποτέλεσμα. Θέλουν τη νίκη οπωσδήποτε προκειμένου να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ