Τρίτη 26 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
"Κόκκινος" χειμώνας

Ο Ολυμπιακός σε φουλ φόρμα πήρε διαφορά 6 πόντων από τον ΠΑΟ, που πέρασε νικηφόρα από τη Βέροια. Εχασαν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Πρωταθλητής χειμώνα μια αγωνιστική πριν την εκπνοή του πρώτου γύρου αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά πήρε... αέρα 6 βαθμών από το δεύτερο Παναθηναϊκό, που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις ήττες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Σε φουλ φόρμα ο Ολυμπιακός έκανε μια... πεντάρας τον Πανιώνιο με ηγέτες και σκόρερ τους Βασίλη Καραπιάλη, Ιλια Ιβιτς.

Ο Παναθηναϊκός με μπόλικη... τύχη, όπως παραδέχτηκε και ο Βασίλης Δανιήλ, πέρασε αλώβητος από τη Βέροια διά... ποδός Κριστόφ Βαζέχα και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην Ξάνθη η ΑΕΚ βρήκε το... μάστορά της από την εκπληκτική φέτος Σκόντα. Ετσι η Ενωση θα πάει στο ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους" την ερχόμενη Κυριακή με χαμηλό ηθικό, αλλά και απόντος τον Σαβέβσκι, που τραυματίστηκε σοβαρά στην κλείδα (κάταγμα) και θα μείνει εκτός γηπέδων για ένα μήνα.

Ηττα μετά από 8 αγωνιστικές υπέστη και ο ΠΑΟΚ. Στην Καισαριανή η χρυσή αλλαγή του Σπύρου Λιβαθηνού, Κόγιογλου, χάρισε τη μεγάλη νίκη στον Εθνικό Αστέρα.

Χτες ο Αγγελος Αναστασιάδης έφυγε στα μισά της προπόνησης και οι εξελίξεις είναι μπροστά...

Σπουδαία νίκη για τον Πανηλειακό στον Πύργο κόντρα στον αναγεννημένο Αρη, που είχε σαν... εχθρό την τύχη του. Επαιξε στο μισό γήπεδο τον αντίπαλο, όμως έφυγε άπραγος από την πρωτεύουσα της Ηλείας.

Εύκολες νίκες πέτυχαν Ηρακλής και ΟΦΗ σε βάρος Απόλλωνα και Καβάλας αντίστοιχα. Το ντέρμπι της Νίκαιας ανάμεσα σε Προοδευτική και Ιωνικό έληξε με λευκή ισοπαλία και ήρεμα πνεύματα, ενώ τέρματα, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Εθνικός και Ελευσίνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ