Παρασκευή 29 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 73-54
Εκανε περίπατο στο ντέρμπι

Ο "δικέφαλος" κέρδισε εύκολα τους "πράσινους" και τους γκρέμισε από την κορυφή. Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός

Βάλθηκε να τρελάνει κόσμο ο φετινός ΠΑΟΚ... που από τη μια στιγμή στην άλλη μεταμορφώνεται είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Και εάν τη μεταμόρφωσή του προς το χειρότερο την έδειξε σε δυο παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ και τον Αρη, την αλλαγή προς το καλύτερο τη φύλαξε για την κατάλληλη στιγμή. Η μεγαλειώδης νίκη επί του Παναθηναϊκού με 73-54 άλλαξε άρδην το βαρύ κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα του "Δικεφάλου" από τα άτυχα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών.

"Ξέραμε από την αρχή ότι έχουμε δύσκολο έργο, αφού αντιμετωπίζαμε την πιο πλήρη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Ομως μίλησε η καρδιά των παικτών που τα έδωσαν όλα για το καλύτερο και το πέτυχαν", δήλωσε περιχαρής ο νεαρός τεχνικός του ΠΑΟΚ Κώστας Φλεβαράκης. Και πράγματι οι Θεσσαλονικείς μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο μέρος, όπου κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το νικητή (30-29) στην επανάληψη έκαναν πράγματα και θαύματα στο τερέν του Αλεξάνδρειου. Με μαέστρο τον Μπέρι (κορυφαίος παίκτης αυτής της αγωνιστικής) και... πρώτα βιολιά τους Κιγκ, Μπαλογιάννη στην επίθεση και έναν εκπληκτικό Κολντεμπέλα στην άμυνα, να "εξαφανίζει" τον Μποντιρόγκα, οι γηπεδούχοι δε δυσκολεύτηκαν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Στην αντίπερα όχθη, το κακό για τους "πράσινους" είναι διπλό, αφού όχι μόνο υπέστησαν τη βαρύτερη ήττα τους φέτος, αλλά έχασαν και τη θέση τους στην κορυφή που πλέον φιγουράρει μόνος ο Ολυμπιακός.

ΠΑΟΚ: Κολντεμπέλα 9, Νικολαϊδης 11, Μπέρι 17, Μπαλογιάννης 11, Κινγκ 15, Μοράλες 2, Γιαννούλης 8.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αλβέρτης 5, Καλαϊτζής 3, Κοχ 3, Οικονόμου 8, Τζεντίλε 2, Μποντίρογκα 17, Μπερκ 5, Ράτζα 11.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ