Κυριακή 31 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Σε... ήρεμα νερά

Εύκολο έργο για τους πρωτοπόρους. Μόνο η Καλλιθέα δοκιμάζεται στο Αγρίνιο

Ευνοϊκά, θεωρητικά, ξεκινά ο δεύτερος γύρος για δυο από τους τρεις πρωτοπόρους του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα ζευγάρια της 18ης αγωνιστικής:

Τα Γιάννενα θα υποδεχτούν στην έδρα τους την αδύναμη φέτος Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Νίκος Αναστόπουλος, ζήτησε από τους παίκτες του μεγάλη προσοχή: "Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Καρδίτσα. Η αλλαγή προπονητή στη Θεσσαλική ομάδα θα επηρεάσει θετικά τους παίκτες της και γι' αυτό εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή". Στο στρατόπεδο της Αναγέννησης μετά τη φυγή του Τίμο Τσανλάιτερ αισιοδοξούν για ένα καλό ξεκίνημα. Εκτός σοβαρού απροόπτου νέος κόουτς θα είναι ο Σάκης Τσιώλης.

Η Καλαμάτα του Γιάτσεκ Γκμοχ θα φιλοξενήσει τους Λύκους, που εκτός έδρας δε... δαγκώνουν. Ο τεχνικός της "μαύρης θύελλας" τόνισε: "Είμαστε το φαβορί, όμως αυτό πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο".

Στο Αγρίνιο τα σπουδαία

Το δυσκολότερο έργο από τους τρεις συγκατοίκους στην κορυφή έχει αναμφισβήτητα η Καλλιθέα. Η ομάδα του Νίκου Κόβη δοκιμάζεται σε μια "καυτή" έδρα όπως είναι αυτή του Παναιτωλικού. Ο προπονητής των "κυανόλευκων" ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν με δύναμη και πάθος και στα ενενήντα λεπτά, ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Στην αντίπερα όχθη ο Ζόραν Μπάμποβιτς, κόουτς των Αγρινιωτών, επισημαίνει: "Τα περιθώρια είναι πλέον στενά για μας. Κάθε ματς είναι ντέρμπι. Πιστεύω ότι και με τη βοήθεια του κόσμου θα φτάσουμε στην κατάκτηση των τριών βαθμών".

Τα άλλα παιχνίδια

Σημαντικό ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και η αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Πιερικό, αφού και οι μονομάχοι διανύουν περίοδο φόρμας. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Παναχαϊκή που καραδοκεί στην Πάτρα απέναντι στον Εδεσσαϊκό. Στα άλλα ματς της 18ης αγωνιστικής θα παίξουν: Δόξα βύρωνα - Νίκη Βόλου, Καλαμαριά - Ιάλυσος, Σέρρες - Αγ. Νικόλαος και αύριο Λάρισα - Αθηναϊκός (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 3μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ