Τρίτη 2 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ
Τελευταία ευκαιρία

Νίκη μέσα στη Μόντενα θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός

Το τελευταίο του "χαρτί" για την πρόκριση στο φάιναλ - φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών παίζει σήμερα ο Ολυμπιακός (8.30μμ). Η παρτίδα όμως είναι πολύ δύσκολη, αφού οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν στην Ιταλία τη Μόντενα. Παρά το γεγονός ότι η Μόντενα περνάει τη χειρότερη αγωνιστική κρίση των τελευταίων ετών, είναι μια ομάδα που διαθέτει μεγάλα αστέρια, όπως ο περίφημος Τζιάνι, οι Ιταλοί πρώην διεθνείς Λουκέτα και Βούλο, ο Αργεντινός διεθνής Κουμινέτι και ο κορυφαίος στον κόσμο κεντρικός μπλοκέρ, Ολλανδός Βας Βαν ντε Γκουρ, που όμως είναι τραυματίας και θα απουσιάσει. Στο ιταλικό πρωτάθλημα η Μόντενα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, αλλά στο Κύπελλο Πρωταθλητριών είναι αήττητη και στην πρώτη θέση του ομίλου. Οι "ερυθρόλευκοι" που έχουν ήδη δύο ήττες, δεν έχουν περιθώριο για νέο στραβοπάτημα.

Για το Κύπελλο Κυπελλούχων ο Αρης, που έχει ήδη αποκλειστεί από το φάιναλ - φορ, αγωνίζεται στην Πορτογαλία με την Καστέλο Ντα Μάγια (9μμ).

  • Επιστροφή στις δώδεκα ομάδες στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών από το 2001, αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Βόλεϊ μετά από πρόταση της ελληνικής ομοσπονδίας. Αποφασίστηκε επίσης οι πέντε πρώτοι της προηγούμενης διοργάνωσης στους άνδρες και οι τρεις στις γυναίκες να προκρίνονται απευθείας στα τελικά. Οι προτάσεις της ΕΟΠΕ για αλλαγές στα ευρωπαϊκά κύπελλα θα εξεταστούν το καλοκαίρι. Η Ελλάδα έθεσε υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2003. Συνυποψήφιες είναι ακόμα οι Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ