Πέμπτη 13 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΙΒΟΣ
Αγνοείται η τύχη του...

Ο ΣΕΓΑΣ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει αύριο

Μια ακόμα παγκόσμια πρωτοτυπία προσέθεσε στο "ενεργητικό" της η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ. Την Παρασκευή, δηλαδή αύριο, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πρόκειται δηλαδή για τη σημαντικότερη εκδήλωση σε εσωτερικό επίπεδο για την περίοδο του κλειστού στίβου. Κι όμως, μια μέρα πριν την έναρξη της διοργάνωσης, τα σωματεία όπως και η φίλαθλη κοινή γνώμη δε γνωρίζουν αν το Πρωτάθλημα αυτό θα διεξαχθεί. Ο ΣΕΓΑΣ αντιδρώντας στη γνωστή πρόθεση της κυβέρνησης για περικοπή του 2% από το ΠΡΟ - ΠΟ είχε αποφασίσει αναστολή όλων των αγωνιστικών του εκδηλώσεων, μεταξύ αυτών και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Παρά όμως την απόσυρση της επίμαχης τροπολογίας, ο ΣΕΓΑΣ δε θέλησε να ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσει στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 14 - 16 Φεβρουαρίου. Μάλιστα χτες ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Στρ. Μολυβάς, όταν ρωτήθηκε για την τύχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος δε θέλησε να απαντήσει! Ετσι αθλητές και σωματεία θα ενημερωθούν στην κυριολεξία την 12η ώρα αν θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ χτες ανακοινώθηκε η τετραετής συμφωνία του ΣΕΓΑΣ με πολυεθνική εταιρία αθλητικών ειδών. Η συμφωνία που είναι ένα ακόμα βήμα του ΣΕΓΑΣ προς τον φαύλο κύκλο της εμπορευματοποίησης, προβλέπει την προσφορά αθλητικού υλικού από την εταιρία για τους Ελληνες αθλητές στις επίσημες διεθνείς συμμετοχές, καθώς και πριμ για τα μετάλλια σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Αντιντόπινγκ στους τρεις

Σε αντιντόπινγκ έλεγχο υποβλήθηκαν χτες οι αθλητές Κ. Θάνου, Γ. Παναγιωτόπουλος και Χ. Παπαδιάς. Οι τρεις πρωταθλητές έδωσαν χτες δείγμα ούρων που θα ελεγχθούν από το εργαστήριο αντιντόπινγκ κοντρόλ της Αθήνας. Εν τω μεταξύ χτες ο ΣΕΓΑΣ έστειλε στην ΙΑΑΦ την έκθεση με την άποψή του για όσα συνέβησαν στο Ντόρτμουντ όταν ο Γερμανός γιατρός Βενγκορόφσκι προσπάθησε να πάρει για έλεγχο τους τρεις Ελληνες πρωταθλητές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ