Τρίτη 18 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νουθεσίες προς Ρεντζιά

Σε μπελάδες έβαλε τους υπευθύνους της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ η πρόσκληση του πατέρα του διεθνή παίκτη Ευθύμη Ρεντζιά από τους Ντένβερ Νάγκετς για να παρακολουθήσει το "Ολ Σταρ" που έγινε προχθές. Ο πρόεδρος του ΤΑΚ, Απόστολος Αλεξόπουλος, απεύθυνε ευθείες βολές τόσο στον πατέρα όσο και στον ίδιο τον παίκτη με αφορμή την αδικαιολόγητη καθυστέρηση του Ρεντζιά να υπογράψει το νέο τετραετές συμβόλαιο που του προτείνει ο ΠΑΟΚ.

"Δεν μπορώ να δεχτώ ο Ρεντζιάς να συζητάει με άλλες ομάδες ενώ εμείς τον περιμένουμε για να υπογράψει. Νομίζω ότι εάν φύγει από τον ΠΑΟΚ τότε θα καταστρέψει την καριέρα του", υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του ΤΑΚ Ηρακλής. Σήμερα αναμένεται να αναλάβει και τυπικά τα ηνία του συλλόγου ο ο Κώστας Παπαζαφειρίου που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Χαϊτογλου που παραιτήθηκε.

Εξάλλου πρόταση για συμβόλαιο συνεργασίας δυο χρόνων έκανε χτες η διοίκηση του ΒΑΟ στον προπονητή της ομάδας Κώστα Διαμαντόπουλο. Ο κόουτς δεν απάντησε, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από το εάν υποβιβαστεί ή όχι ο ΒΑΟ από την Α1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ